Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1137
На мою думку, Брагару готують на заміну ветерану Караваєву. Улітку Олександру виповниться 33 роки і йому дозволять пограти ще 2-3 роки десь за кордоном. Заслужив.
Показати
Africanda-S, Брагару лівий захисник - лівий вінгер,Караваєв правий хоча де Він тільки не грав
Виходить, що Блохін? Якому за 70. Але з його характером болото в УАФ він може "осушити", розігнати нероб і бездарів.
Показати
тоже о нём подумал ..о Блохине ОAfricanda-S,
Africanda-S, У блохіна ніяких навиків менеджменту і це людина попереднього століття, він нічого не дасть українському футболу.
Africanda-S, «Громада» Павла Лазаренко, Юліна "Батьківщіна", комуністична партія, СДПУ(о), опоблок "Не так"...Флюгер і пристосуванець. Великий футболіст і, мяко кажучі, нікчема без чіткої громадянської позіції.
Передивився відео епізоду двічі. Торкання м'яча рукою і близько не було. Тут питання насампред до арбітра ВАР. За таку грубу помилку має бути відсторонення на 10 матчів. Але і Катерина могла б на моніторі епізод переглянути.
Показати
Africanda-S, навмисну помилку
Ну і де Дуду на цьому колажі? Я його вирахувати не зміг. А ще кажуть, що лише китайці всі для нас однакові на обличчя.
Показати
Africanda-S, у самому центрі, праворуч Ендрік
Повністю погоджуюсь з Романом. Він дуже тямущий хлоп з Лісового. Так, Шевченко буде лише вітриною, управлінець з нього ніякий. Це Пазик ним управляє.
Показати
Africanda-S, Откуда Вам всё это известно? И то, что Зозуля толковый, и то, что Шевченко будет витриной, и то, что им управляет Пазик? И кстати, а чьей витриной будет Шевченко? Витриной Зеленского? Так Зеленский, по слухам, болеет за "Динамо". Ну и возможно, ещё и за "Кривбасс".
Serg47478, Ювентус не розуміє головного, скільки Шахтар заломить за Судакова. І це будуть далеко не 25 млн., як вказує Трансфертмаркет.
Показати
Africanda-S, Ви розумієте це Італія це не АПЛ так що максимум для кротів більше 30-35 з Юве вони не вибьють
Наївні. Шахтар заломить ціну не менш як 50 млн. євро. Челсі й досі не може зрозуміти, як їм впарили Мудрика за гігантську суму. А Шахтар сподівається, що і з Судаковим так само вийде.
Показати
Africanda-S, то вони переплутали кротів з еами, подумали, що Судаков в Динамо. Це ми можемо за 5 продати
Я розумію, що на Закарпатті темніє пізніше, ніж у Києві. Припустимо, на годину. Командам потрібно як мінімум 15-20 хв. на розминку, прогрів м'язів, інакше легко травмуватися. Отже, гра могла б відновитися не раніше, ніж о 14:55. Все одно вона б закінчувалась уже в густих сутінках, якщо не в темряві. У Києві в 15:45 вже темно. Ось чому початок гри не призначили на 12:00, враховуючи дуже високу ймовірність повітряної тривоги вдень?
Показати
Africanda-S, Нужно было на 11:00 назначать. Тогда даже до тревоги закончить успели бы.
Вчера смотрел на Ю-тюбе Минай и Динамо-Ю19. Там даже в светлое время суток ничего рассмотреть нельзя было. Матч закончился в 16:25 и последние 20 минут вообще ничего не было видно, какая то каша на экране. Играли во Львове, на стадионе Сокол, там тоже освещения нет. Заход во Львове был вчера в 16:25.
Супряги і в запасі немає. Як і Волошина. Подивимося, як Кабаєв гратиме. Пора вже йому забивати!
Показати
Africanda-S, гадаю Волошину дали відпочинок після збірної, попов все ж таки травма.
Africanda-S, забил
Я вже давно помітив, що Ребров віддає перевагу гравцям Шахтаря, а не Динамо. Чим це пояснити - не знаю. Ось і на матч з Італією він викликав, здається, 7-8 гравців Шахтаря і лише 4 динамівців.
Показати
Africanda-S, тим що Динамо проєбало все, що можна?
Africanda-S, бо прірва в класі між Шахтарем та Динамо ще більше збільшилася стараннями Ігоря Суркіса, Мірчі Луческу та купки тупих бездарних старперів-селекціонерів.
Africanda-S, Ребров хоче хоч трохи тримати м'яч. в цьому аспекті в гравців Шахтаря величезна перевага. тому що в клубі від них вимагають того ж.
No results found.