6 грудня 2023 11:40
3

"Ювентус" може продати інших гравців, щоб підписати Судакова. У клубі вважають, що він може "бути Берарді" та замінити Ді Марію

«Ювентус» цікавиться півзахисником «Шахтаря» Георгієм Судаковим, повідомляє Tuttosport.


За даними джерела, «Юве» хотів би підписати його у січні. Перепоною може стати трансферна ціна - близько 25 мільйонів євро. Тому клуб має когось продати, щоб отримати необхідні кошти. Наприклад, спортивний директор «Ювентуса» Крістано Джунтолі вів перемовини з «Тоттенхемом» щодо Сема Айлінга, але інтерес «шпор» останнім часом охолов. Багато клубів цікавляться Кенаном Йилдизом, хоча Массіміліано Аллегрі не хотів би втрачати гравця.

Також вказано, що Аллегрі планує використовувати схему 3-5-2 та шукає гравця з сильними атакувальними якостями. «Юве» цікавиться Джейдоном Санчо, але ціна на нього вважається занадто високою. Не готовий клуб наразі і на трансфер 29-річного Доменіко Берарді, у «Юве» вважають, що «Сассуоло» просить за нього забагато, враховуючи вік.


Вказано, що Джунтолі бачить у Судакові того гравця, який готовий «бути Берарді» та зайняти місце, яке залишилось вакантним після відходу Анхеля Ді Марії. Берарді та Ді Марія грають на позиції правого вінгера.

21-річний футболіст у поточному сезоні провів 16 матчів за «Шахтар» в усіх турнірах. В його активі 3 голи та 1 асист.

Ювентус хоть розуміє що Судаков взагалі не правий вінгер
Сховати
Serg47478, Ювентус не розуміє головного, скільки Шахтар заломить за Судакова. І це будуть далеко не 25 млн., як вказує Трансфертмаркет.
Сховати
Africanda-S, Ви розумієте це Італія це не АПЛ так що максимум для кротів більше 30-35 з Юве вони не вибьють