Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1139
Раз таке діло, то варто, ІМХО, динамвським збірникам надати ще 2-3 дні відпустки, щоб встигли відновитися.
Показати
Africanda-S, люди, которые не проходят полноценнную предсезонку, обычно тяжело входят в сезон. И речь идёт не об одном-двух игроках, а о большей половине основного состава команды. Нервотрёпки с квалифаем не будет, так что можно спокойно, после каждого тура давать отдохнуть 1-2 игрокам основы.
Якби дійсно Влад перейшов в Дженоа у найближчі години, то у старті Динамо він би сьогодні не виходив (а раптом травмується?). А він у старті. То як це розуміти? Італійський сайт бреше?
Показати
Africanda-S, там местные журналисты во мнении не сходятся, когда его подпишут. Кто-то писал, что в ближайшие часы, а кто-то - в ближайшие дни. Похоже, если трансфер и состоится, то выиграют не те, кто про часы писал =)
У нас 7 гравців провели весь матч. У т. ч. Цитаїшвілі, у якого витривалість завжди була проблемою. Виходить, прогресує в цьому плані?
Показати
Africanda-S, рівень суперника дозволив грати всю гру)
Погодиться - за 3 роки отримає 4,5 млн. Не погодиться - одразу отримає 3,7 млн + можливість пограти і заробити в іншому клубі не менш як 2-3 млн, включаючи підйомні та інші плюшки. У цій ситуації рішення Віди вбачається цілком очевидним.
Показати
Africanda-S, може, він прикипів до Стамбула?
Зрозуміло, що взяли на заміну Кулача. Хоч якесь латання кадрових пробоїн перед єврокубками.
Показати
Africanda-S, а это лучше чем Кулач.
Кулач останется без нормального клуба скоро, так как играть умеет только на чистых мячах.

Эсеола был хорош за молодежь Динамо в своё время. Куда более универсальный нападающий.
Africanda-S, Кулач сильно много о себе возомнил, а Эсеола однозначно сильнее оного как форвард и мощнее и быстрее и техничнее.
Франков, увірветься до твоєї оселі зграя бандюків, згвалтує твою жінку і дочок, а після того ти з ними спокійно сядеш у преферанс грати. І все буде "абсолютно нормально. Так почему и нет? Это будет интересно».
Показати
Africanda-S, оно этого не понимает.
Суповой набор, Те ж саме хотів сказати. Проти шведів Попов був би доречним.
Показати
Africanda-S, да и против Голандцев надо было наверное играть в три ЦЗ
Як і прогнозувалося, новий тренер розпочав чистку Шахтаря. І своєрідно, з підстаркуватих українців, що не мали твердого місця в основі. Легіонерів поки не чіпає. А потрібно буде.
Показати
Africanda-S, у легов контракты жирнее ,думаю и их почистит Де Дзерби.Кротам давно пора состав чистить.
Дякую, п. Євгене, цікава інформація, але, якщо чесно, хотілося б, щоб її було більше. Тож чекаємо продовження ).
Показати

Africanda-S, у Шотландію, на жаль, не потрапляю, неможливо зробити британську візу за такий короткий термін. Знову ж таки привіт Платіні з його "прогресивним" форматом :(

А що заважало австрійцям грати з нами на нічию? І вони і ми тоді б гарантовано проходили в плей-офф і на Італію потрапили би ми.
Показати
Africanda-S, Саме так, нічия, все чесно, ми на 2-му місці, виходим на Італію, а Австрія з 4-ма очками на 3-му місці гарантовано проходить в плей-офф. Так хто ж їм доктор?
No results found.