Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 41
Не треба виривати слова з контексту. Не по журналістськи. Блохін говорив про те, що йти вперед з назад повернутою головою - обрікти себе завчасно на поразку. Команда 80-х ХХ століття і стиль ВВЛ неповторні. У Блохіна цей стиль свій, правда, по духу і за принципами організації гри подібний.За пів року неможливо відновити силу знищеної команди. Вкотре нагадую: ВВЛ у 1984 році опускався з новим ДК чи не на 9-10 сходинки. А що було потім - знає вся Європа. Так що наші перемоги попереду. Є в це віра. Христос воскрес! Динамо воскресає!!!
Показати
Согласен. Кто-то очень не любит Блохина...
НЕ рівняй х.й з пальцем. НАйгірший вчинок Ігоря Суркіса - хабар шубами. А найменшим гріхом татарського виродка - корумпування українського футболу, гноїння нашого ДК.
Показати
И взрыв своего дяди на стадионе вместе с людьми...
У складі кротів є кілька осіб української національності, які перебрали манеру придурюватися від Даши і у зв'язку з цим викликають неприязнь і відразу. Це зокрема Кучер, Шевчук і Ракіцький. А от Степаненко, Кривцов поки що не спорчені і дай Бог, щоб не набралися румунсько-хорватської придурі.
Показати
Что касается Шевчука то я его теперь ненавижу.Хренов симулянт.Позорит Украину! И почему никто не говорит что когда Безус бил через себя Фернандиньо кажется сыграл рукой?
По-перше, не більшіть за повернення Мілі-бородача до основи ДК. По-друге, я зовсім не належу до тих, хто за його повернення. По-третє, досить видавати аванси 28 річному мужику, сподіватися на нвідновлення швидкісних даних (їх ніколи не було), добру фізичну форму (пропив і прокурив у клубах). По-четверте,з етичних міркувань і враховуючи попередні заслуги - залиште чоловіка в спокої, хай ним займається агент. ДК йому більше не бачити (основи).
Показати
ему 29 он на год битый
Согласен! Его время прошло. В другом клубе пусть ищет счастье. В его возрасте поздно уже доказывать. Хотя конечно жаль 7 лет подавал надежды но так и не подал...
Тут що, неадеквати одні чи прикуплені собутильники розписалися??? Людина елементарно не хоче втрачати гроші, нікуда не переходить, пропив талант, а ви про те, що на поле пора???!!! Блоху не чіпайте, він не з тих, що буде перед кимось, хай і перед ІМС стелитися. Не підпускає Мілю до основи - і молодець, мажори довели команду до ручки. Команда тепер без них, то і вони повинні бути без нашої команди. Досить дурню писати, проспіться!!!
Показати
Поддерживаю!
Не,лучше пускай Кранчары с Махмеди лазят по полю безтолку,но только не Миля и Аля!!!??? Ладно ещё б Безуса ставили вместо этих извесных легионеров я б понял,а так ...
Молодець Грозний. Адекватно, професійно, мудро. Таке враження, що ДК не вистачає психолога такого типу. Ось вам, псевдовболівальники і ужехотільники відповідь на гноблення тренера. Можете банити, але я БУДУ ЧЕКАТИ!!!
Показати
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QTF0ll9CBHQ[/youtube]
Цікаво, а Суркіс про це знає?
Показати
Да этим Вован222 тоже наверное звонил, от имени Суркиса!
Якби це смішно і нереально не виглядало, але Дениса Гармаша цілком можна було б спробувати напом, він колись грав на цій позиції. В центрі півзахисту є кому грати, а от щодо нападу- дійсно треба виходити з того, що є. Шкода Цурікова і Люльки.
Показати
Тоді вже ркаще Михалика напом,він до нас в цій якості переходив. Позаду він лише привозить небезпечні моменти, а так може користь буде. Не гірше Брауна зіграє точно.
От тепер на 70% погоджуюся. Мілю вже навчили шнурки зав'язувати. А от щодо схем і тактик, тобто професійних компетенцій - то їх треба набути, їх треба награти. Місяця, як на мене - мало.
Показати
Ну, не знаю мало чи ні,а але хоча б проблиски якісь мали б бути. А за весь матч була одна(!) награна комбінація!У першому таймі, коли Ярмоленко пробивав після подачі кутового. Все. Жодніх награних багатоходівок не було, не було варіативності тактики (тактика була одна-навала). Всі сбори команда акцентовано готувалась саме до цього матчу і от результат. А точніше його відсутність. І я не впевнений, що це через відсутність часу. Я дуже на це сподіваюсь. Бо якщо проблеми в компетентності тренерського штабу,пиши пропало. Можна і на 4 місце в чемпіонаті скотитись (і Дніпро і Металл, сконценруються на чемпіонаті, а гра в них вже давно поставлена)
Якби лише від установки все залежало... На установці можна зіграти одну гру, а грати щоразу на рівні подвигу не може ніхто. Ще раз кажу: при попередньому керівництві командою їх не вчили і не навчили вскривати насичену "сталінградську" оборону, їм не привито менталітету переможців, лідерів. І це не робиться за місяць. Не зліться, краще вдумайтеся і тоді зі мною погодитися.
Показати
Я абсолютно не злюсь, але вважаю, що розмови про менталітет переможців, дух лідерів, блиск в очах - це софістика и фарисейство. Це здорові дядьки, які все життя тільки й роблять,що грають у футбол. А їх виявляється ще треба вчити оборону вскривати насичену оборону? А шнурки їх зав'язувать,часом, не треба? Про що Ви кажете? Це профессіонали, їх учити не треба, з ними треба працювати. Награвати певні моделі, застосувовати різноманітні тактики. Вчити їх у дитинстві треба було.
No results found.