Комментарии пользователя:
Скрыть комментарии
Всего комментариев 44
Ви про суддівство? Не смішно??? Клуб з багатомільонним бюджетом ЗОБОВ"ЯЗАНИЙ виносити якійсь там(хай ці клуби не ображаються) Волині і Говерли, як би там хто не судив. Виносити.За рахунок набагато більшого, апріорі, класу. А ви мямлите; суддівство, суддівство.Соромно за таких.
Показать
так а что закрывать глаза, или сигнализировать только на матчах с лидерами????
А что - не вынесли?
Натягне? Я -- українець, в першу чергу, а в другу вболівальник Динамо. Бажаю Металісту успіхів в єврокубках. І іншим УКРАЇНСЬКИМ клубам. Запам"ятайте -- інших у нас немає. Надіюсь не доживу до того момента, коли будемо грати в одній лізі з росіянами.
Показать
Так вот если ты украинец, то поддерживаю сборную Украины и ДК. А металлик иди поддерживай на их сайте волейбольном.
На сайте хорей такое рассказывайте. В первую очередь сборную поддерживай.
Ну те, що Блохін тренер слабенький, не знають тільки в одному "місці" -- на сайті "Динамо від Шурика". Але те, що він не може прочистити мізки(іншими словами налагодити елементарну дисципліну) своїм гравцям -- дивно! Таке враження, що при "жорсткому" Блохіні Гармаш і Хачеріді зовсім розпоясалися...
Показать
дело в нервах,когда игра не идет,начинаешь срываться то на сопернике, то вообще на своих...
Суркіс викинув 50 лямів на вітер. Тренера треба було нормального, а не надцатого динамівського фізрука...
Показать
ты школу сначала закончи, со своим физруком разберись, потом уже свое нытье описывай.
Леоніде Йосиповичу! А Тюн пам"ятаєте? А я пам"ятатиму все життя.Замарали цією ганьбою всі заслуги. Ви б мали вболівальникам заплатити за той сором, а не отримувати за заслуги...
Показать
Этот бенефис за игроцкую карьеру.Умнейший был игрок!Ничуть нехуже Хави.А Тюн игроки Динамо Киев и без тренера должны обыгрывать.Хотя кроме Тернопольской Нивы ничего особого нигде не показал.А если кого и привязывать к позорному столбу,то вне конкуренции "легенда" клуба СаШо-98.Следующий раз так близко к финалу ЛЧ лет через 50 будем.Спасибо СаШо!
Вітя, і треба було народ смішити переходом в Карпати?
Показать
так его кроты в аренду отдавали
Це він в Боснії, на своїй етнічній батьківщині, хай би років 15 тому побував би. Там би з ним трапився припадок з конвульсіями.
Показать
Он из Македонии. Причем здесь Босния?
Регулярно спілкуюсь і переписуюсь з вболівальниками з Ростова, Майкопа,Саранська, Нижнього Новгорода і Пітера.Одне радує -- НЕ ДОЗВОЛИТЬ УєФА такий маразм.І Ви це чудово знаєте.
Показать
Я об этом и говорю - знаете по слухам и рассказам. Вы бы еще москвичей спросили о кавказском футболе и кавказцах в принципе. В России сейчас принято обвинять власть в протекционизме нац меньшинств. Это как раньше было "бей жидов - спасай Россию". Вы думаете Анжи нужна протекция с тамошними ресурсами финансовыми? Ну не смешите, ей богу. Если только вы не считаете, что там скалы голые и пустыни везде)
Блохін не уявляє, ЯК САМЕ зробити команду. Мені тепер здається з любого набору футболісиів. Чоловіку 61 рік. Де його тренерські досягнення? Немає. Є тільки експерименти і дофіга понтів. Але це -- понти великого гравця. А нам потрібен ТРЕНЕР. Ігор Суркіс , на жаль, не зробив самий головний трансфер. Хай, якщо нерозумний, викидає ще десятки мільонів на вітер -- результату не буде.Цей тренер просто не може, повторюсь НЕ МОЖЕ показати кращий результат. Богом не дано.Хоч Мессі нам давай і Роналдо. Не зміниться нічого.
Показать
Марадона - тренер, очень схож Блохиным - тренером, только разница в фарте(авось), у аргентинца его не случилось. Оба великие футболисты, но к сожалению бездарные тренеры!
Вважаю Дуду інопланетянином. Людина грає виключно в СВІЙ, мало кому зрозумілий футбол.Я вже промовчу про результативність.Йому в ДК зараз місця немає.
Показать
Вот это точно, согласен.
Ничего не найдено.