24 травня 2024 16:23
4

Джерело: "Динамо" готове відпустити Шепелєва та Андрієвського цього літа

Як стало відомо Sport Arena, Динамо влітку може розлучитися із ще двома українськими футболістами.


Кияни готові відпустити півзахисників Володимира Шепелєва та Олександра Андрієвського цього літа. Столичний клуб не перешкоджатиме можливим переходам хавбеків, незважаючи на ще чинні контракти футболістів.

Шепелєв виступає за першу команду Динамо із січня 2017 року. Цього сезону він забив два голи у 22 іграх за киян. Хавбек – вихованець одеського футболу, проте ще з 2010 року перебуває у структурі Динамо.


Андрієвський уклав контракт з Динамо ще в березні 2015 року, проте спочатку виступав за Чорноморець та Зорю на правах оренди і лише з літа 2018 року повноцінно опинився в обоймі киян. На його рахунку в нинішньому сезоні – один гол і три асисти у 24 зустрічах.

Нагадаємо, що найближчого літа Динамо може розлучитися відразу з трьома гравцями атаки. За деякими даними, у київському клубі не розраховують на Беніто, Самбу Діалло та Владислава Супрягу.

Для киян цьогорічний сезон завершиться виїзним поєдинком проти Руху 25 травня, який розсудить харків’янин Дмитро Панчишин. Команда Олександра Шовковського достроково посіла друге місце в УПЛ та наступного сезону виступить у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Буде, бо вони ПОКИ і близько не витягують обсяг роботи ветеранів.
завдяки тезісу "гірше точно не буде" і розпродажам ми відлетіли з початку 3 десятку рейтингу УЕФА і стабільної 1/16 а той 1/8 ЛЕ в 7-8 десяток ретинга УЕФА і до рівня не проходу в групу ЛК. Копаем глибше?
Сховати
Умник, в нас ніколи не було «розпродажу». Ми чемпіони по перетриманню невмотивованих гравців в складі.
"Розпродажі" - не смішіть. 95 відсотків футболістів йдуть з Динамо в аренду або вільними агентами. Такі вже в нас профі працюють в структурі клубу.
Шепелєв, Андрієвський - out.
Яцик, Михайленко - in.
Гірше точно не буде