7 квітня 2024 09:44

"Слабка ланка "Арсенала". Зінченко отримав сумний вердикт від англійських ЗМІ за матч проти команди Де Дзербі

Британські журналісти розкритикували українського оборонця лондонського Арсенала Олександра Зінченка за невиразну гру проти Брайтона (3:0).

Без відвертого хейту, але й без компліментів. Мова про враження від гри Олександра Зінченка у поєдинку 32-го туру англійської Прем’єр-ліги між Брайтоном та Арсеналом (0:3) від наших англійських колег.

Sport-express.ua провів ранковий моніторинг провідних спортивних ЗМІ Великої Британії, виокремивши написане про нашого співвітчизника.

The Sun – 5/10

«Лампті, Балеба та Адінгра створили йому великі проблеми в першому таймі – українцю пощастило, що він не був покараний. Жахливий дотик ледь не дозволив Адінгра відзначитися на початку другого тайму. Мав багато хаотичної енергії. Слабка ланка Арсенала – якщо вона взагалі є.

За 20 хвилин до кінця матчу був замінений на Такехіро Томіясу, і багато хто здогадається чому».

Football London – 6/10

«Добре володів м'ячем, що дозволило Арсеналу продавити високий пресинг Брайтона. Однак, в нього були деякі типові прогалини в концентрації, які могли б дати «чайкам» можливість повернутися в гру».

Goal – 6/10

«На ранніх стадіях боровся з труднощами, але з часом втягнувся в гру. Добре взаємодіяв з Жезусом».

Standard – 6/10

«Зазвичай брав участь у багатьох атакувальних діях Арсенала, намагаючись дістатися до м'яча. Проте, у нього все ще траплялися дивні моменти в захисті, коли йому не вистачало духу».

Pain in the Аrsenal – 5.5/10

«Як і в середу ввечері, він знову був слабким місцем захисту. У нього було кілька слабких дотиків, які ледь не подарували Брайтону моменти».

Після перемоги над Брайтоном (3:0) Арсенал піднявся на перше місце у турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. В активі «канонірів» 71 очко. Відрив від Ліверпуля, який тримається другим, складає один пункт, але у команди Юргена Клоппа є ще грав у запасі.