23 березня 2024 22:22

"Інтер Маямі" з Кривцовим зазнав розгромної поразки в МЛС: Мессі не брав участі у ганебному матчі

Інтер Маямі зазнав другої поразки в регулярному сезоні Професіональної футбольної ліги. «Чапель» переграли «червоні бики» з Нью-Йорка (4:0). Українець Сергій Кривцов відзначився у цій гри лише «гірчичником». Лео Мессі гру пропускав.


Немає Мессі – немає перемог. Інтер з Маямі за відсутності свого капітана та вожака, який заліковує травму (м’язова контузія), програв на виїзді Нью-Йорк Ред Буллз.

«Червоні бики» відкрили лік голам вже на третій хвилині гри, коли результативним ударом відзначився шотландський півзахисник Льюїс Морган.


Той таки Морган подвоїв перевагу господарів поля на початку другого тайму, а венесуелець Вікельман Кармона ще більше деморазізував Інтер, довівши справу до розгрому. Але, і на трьох голах «червоні бики» не зупинилися, забивши ще й вчетверте, зусиллями нестримного у цей вечір Моргана.


Український оборонець «чапель» відіграв увесь поєдинок, але, єдине чим запам'ятався наш співвітчизник, стала жовта картка зароблена ним у першому таймі.


Після шести ігор в активі Інтера з Маямі є десять залікових очок, який вистачає аби втримуватися на першій позиції Східної конференції. Однак, рівну кількість очок з «чаплями» мають одразу два клуби – Коламбус Крю та сьогоднішні кривдники з Нью-Йорк Ред Буллс.


У наступному турі Інтер з Маямі вдома прийматиме іншу команду з найбільшого міста США Нью-Йорк Сіті. Поєдинок заплановано на 31 березня. Початок гри о 01:30 за київським часом.


Сергій Кривцов у поточному сезоні зіграв за команду з Флориди у семи офіційних поєдинках: без результативних дій.


MLS. Регулярний чемпіонат


Нью-Йорк Ред Буллс – Інтер Маямі 4:0 (1:0)


Голи: Морган, 3, 51, 69, Кармона, 65.