4 березня 2024 19:34
2

П'ять гравців "Динамо" отримають виклик до збірної України на матч з боснійцями. Ванат, Буяльський та Шапаренко - у резерві

Міністерство молоді та спорту України опублікувало склад делегації збірної України на матч плей-оф за вихід на Євро-2024 проти Боснії і Герцеговини.


У наказі вказано, що це список делегації, який відправиться з Марбельї, де відбудеться тренувальний збір команди, до Зениці 19 березня.

У списку зазначені такі футболісти:

Воротарі: Георгій Бущан («Динамо»), Андрій Лунін («Реал»), Анатолій Трубін («Бенфіка»).

Захисники: Денис Попов, Владислав Дубінчак, Олександр Караваєв, Олександр Тимчик (всі – «Динамо»), Микола Матвієнко, Юхим Конопля, Валерій Бондар (всі - «Шахтар»), Олександр Сваток («Дніпро-1»), Ілля Забарний («Борнмут»), Віталій Миколенко («Евертон»).

Півзахисники: Тарас Степаненко, Георгій Судаков, Єгор Назарина, Олександр Зубков (всі – «Шахтар»), Олександр Піхальонок («Дніпро-1»), Віктор Циганков («Жирона»), Сергій Сидорчук («Вестерло»), Руслан Маліновський («Дженоа»), Олександр Зінченко («Арсенал»), Михайло Мудрик («Челсі»).

Форварди: Данило Сікан («Шахтар»), Артем Довбик («Жирона»), Роман Яремчук («Валенсія»).

Також вказані спортсмени, які будуть у резервному списку.

Воротар: Дмитро Різник («Шахтар»).

Захисник: Максим Таловєров (ЛАСК).

Півзахисники: Віталій Буяльський, Микола Шапаренко (обидва – «Динамо»).

Форварди: Назарій Русин («Сандерленд»), Владислав Ванат («Динамо»).

У півфіналі плей-оф за вихід на Євро-2024 Україна 21 березня зіграє на виїзді з командою Боснії і Герцеговини. У разі перемоги команда гратиме у фіналі проти Ізраїлю або Ісландії.
Вот только не могу понять, чем Сикан лучше Ваната, а Назарина и Зубков того же Буяльского и стремительно набирающего ход Шапаренко.
Сховати
архат, они не играют во вкусный футбол.