9 січня 2024 22:49
2

"Сиди в машині, я сам розберусь": Мілевський розповів про пригоди з Алієвим і впровадження високих штрафів від Суркіса

Артем Мілевський пригадав, як його та Олександра Алієва зупинили даїшники. Динамівець не став приховувати і зізнався, що довелося дати правоохоронцям хабаря, щоб не позбутися водійського посвідчення.


«Ми їхали в нічний клуб на Шулявці. Ми їхали на двох машинах, а перед цим по пивку випили і виїхали на діло. Ну й нас тормознули даїшники. Я перший їхав, тому зупинився, а Саня за мною.


Я йому махав, сигналив, сиди в машині, я тут розберусь, вирішимо питання. В результаті Саня вийшов, прийшов та почав мені допомагати розбиратись. Ми так нарозбирались, що заплатили гроші, нас там відпустили».


Але вже наступного дня про інцидент дізнався президент Динамо Ігор Суркіс і витівки ні Мілевському, ні Алієву не пробачив.


«Приїжджаємо зранку на базу, і вже Ігор Михайлович тарабанить.


Це було перед фіналом у кубку з Шахтарем у Харкові. Я тоді не грав у основі, Саша вийшов - і ми програли 0:2. Ну й тоді знамениті штрафи пішли по 50 тисяч доларів — нас двох оштрафували», — сказав Мілевський під час стріму на твічі.

Ігор Миколайович, послухайте що і як він розповідає, і подумайте ще раз чи варто таку людину брати в клуб? У вас і так там кровосісів вистачає
Світла голова у футболі. А по життю інфантильний дурень дурнем.