22 грудня 2023 09:52
1

"Раніше я б сказав, що йому підійшли б "Динамо" та "Шахтар": Експерт спрогнозував трансфер українського таланта

Відомий український тренер і експерт Олег Федорчук прокоментував можливий перехід воротаря Ворскли Павла Ісенка в сильний закордонний чемпіонат.

Колишній головний тренер Таврії і Енергії з Нової Каховки Олег Федорчук в ексклюзивному інтерв’ю «Українському футболу» висловився з приводу теоретичного трансферу голкіпера Ворскли Павла Ісенка на фоні його нещодавнього включення в символічну збірну Європи.


«Раніше я б сказав, що йому підійшли б Динамо і Шахтар, але у зв'язку з тим, що у нас війна, я схильний до того, що Ісенко виїде за кордон. Це буде вигідно і для Ворскли, і для нього».


Спеціаліст вважає, що 20-річному воротарю треба вибрати команду, в якій він однозначно матиме постійну ігрову практику.


«Можна піти, як Лунін у Реал, і втратити два сезони, а можна трохи пізніше – як Трубін у Бенфіку, і відразу грати. Ісенку потрібно йти в клуб, де він буде основним, а не так, як Швед перейшов у Селтік і вийшов, образно кажучи, на 15 хвилин у сезоні».


Федорчук допустив, що Павло матиме шанс спробувати себе в топклубі Європи з огляду на свої ігрові характеристики


«Думаю, у перспективі Ісенко може дорости до гранда європейського футболу, якщо не знизить до себе вимоги. Воротарська фактура в нього дуже якісна, це той матеріал, з яким можна працювати».


Фото - ФК "Таврiя"

Який топ клуб?! Один з найслабших воротарів у УПЛ