10 грудня 2023 08:33
4

Забарний може перейти у гранд АПЛ: захисника вели ще з "Динамо", позиція "Борнмуту" однозначна

Впевнена гра Іллі Забарного у нинішньому сезоні не могла залишитися без уваги статусних клубів.


Центрбек збірної України перебуває у шорт-листі Тоттенхема на зимове трансферне вікно, стверджує Mirror.


"Шпори" стежили за Забарним ще на початку 2023 року, однак Борнмут швидше домовився з Динамо про трансфер за 20 млн фунтів. Після непростої адаптації 21-річний захисник засяяв, виходячи у основі "вишень" на кожен тур АПЛ цього сезону. Також Ілля відзначився гідною протидією Харрі Кейну у вересневій зустрічі збірних України та Англії.


Новий технічний директор Тоттенхема Йохан Ланге і радник Фабіо Паратічі дуже високо оцінюють Забарного. Лондонці планують підписати нового центрального захисника у січні, а якщо відпустять Еріка Дайєра, то і двох.


Щоправда, Борнмут не горить бажанням втрачати Забарного так швидко. Українець пов'язаний контрактом до літа 2028 року і піде лише за дуже серйозну компенсацію. Альтернативи для Тоттенхема – Джорджо Скальвіні (Аталанта), Морато (Бенфіка) і Ллойд Келлі (Борнмут).

Google, Що цей гранд виграв за останні декілька десятків років?
Сховати
trahim, Он никогда ничего не выигрывает. Он раньше был середняком. Потом стал стабильно заниматься высокие места в АПЛ и играть в ЛЧ. По современным меркам, это гранд.
Тотенхем гранд АПЛ? Це коли сталося?
Сховати
trahim, Ну в последние годы - один из грандов АПЛ, занимает места в верхушке турнирной таблицы. Играет в ЛЧ, в том числе и в финал выходил.