4 грудня 2023 09:51

"Грав досить розслаблено": у Португалії оцінили сухий матч Трубіна за "Бенфіку"

Лісабонські «орли» в поєдинку 12-го туру португальської Прімейра ліги втратили дуже важливі очки у протистоянні зі скромним Морейренсе. Команда Рогера Шмідта, яку вважали безумовним фаворитом протистояння, задівільнилась лише одним пунктом (0:0).


Український голкіпер «орлів» Анатолій Трубін відіграв на останньому рубежі увесь поєдинок.


Авторитетне португальське спортивне видання A Вola виставило Трубіну за поєдинок проти Морейренсе дуже скромний бал – 5/10 – прокоментувавши виступ українця також скупо та з претензіями.


«Він вступив у гру на 10-й хвилині, легко відібравши м'яч у Кодісанга, а потім перехоплював передачі і грав ногами досить розслаблено, незважаючи на небезпеку, яка оточувала ворота Бенфіки в першому таймі. Другий тайм був ще більш розслабленим».


Бенфіка після 12-ти турів має в активі 29 очок та наразі залишається на першому щаблі в турнірній таблиці португальської Прімейра ліги, але головний конкурент – Спортінг – має гру в запасі, з відставанням лише на очко. «Леви» сьогодні, 4 грудня, прийматимуть вдома Жиль Вісенте.


В наступному турі Бенфіка вдома прийматиме СК Фаренсе. Поєдинок в Лісабоні заплановано на 8 грудня. Стартовий свисток на стадіоні «Да Луш» прозвучить о 20:00 за київським часом.


Анатолій Трубін в поточному сезоні провів за Бенфіку 15 поєдинків в усіх офіційний турнірах, 14 пропущених голів.


Transfermarkt оцінює 22-річного українця в 22 мільйони євро.