1 листопада 2023 23:47

Кубок англійської ліги. "Евертон" з Миколенком розгромив "Бернлі", "Борнмут" із Забарним поступився "Ліверпулю", "Челсі" без Мудрика переміг "Блекберн"

Відбулися матчі 1/8 фіналу Кубку англійської ліги. Виліт Борнмута Іллі Забарного та прохід у наступний раунд Челсі Михайла Мудрика та Евертона Віталія Миколенка.


У середу, 1 листопада, команди українських легіонерів провели свої матчі у 1/8 фіналу Кубку англійської ліги.


Борнмут – Ліверпуль – 1:2


Голи: Гакпо, 31, Нуньєс, 70 – Клюйверт, 64.


Український центральний захисник Борнмуту Ілля Забарний розпочав матч у стартовому складі команди та провів на полі увесь матч.


У першому таймі відзначився вінгер Ліверпуля Коді Гакпо, а у другій половині гри влучним пострілом з передачі Алекса Скотта відповів Джастін Клюйверт. Проте долю поєдинку визначив гол на 70-й хвилині, який забив Дарвін Нуньєс.


Евертон – Бернлі – 3:0


Голи: Тарковскі, 13, Онана 53, Янг 90+2.


Український лівий захисник Евертону Віталій Миколенко з'явився на полі в кубковому матчі з перших хвилин та відіграв усі 90 хвилин.


Господарі завдяки швидкому голу Джеймса Тарковскі, який відзначився з передачі Двайта МакНіла, вийшов до наступного етапу змагань. У другому таймі за команду Шона Дайча відзначився Амаду Онана після асисту Домініка Калверта-Льюїна та Ешлі Янг з пасу Бету.


Челсі – Блекберн – 2:0


Голи: Бадьяшиль, 30, Стерлінг 59.


Український вінгер Челсі Михайло Мудрик опинився поза заявкою на цей матч через травму.


За лондонців у першому таймі відзначився Бенуа Бадьяшиль, а в другому Рахім Стерлінг. Завдяки їхнім голам у Мудрика буде шанс зіграти в 1/4 фіналу Кубка англійської ліги.


Клуб українського хавбека Єгора Ярмолюка – Брентфорд вибув на стадії 1/16 фіналу турніру, поступившись Арсеналу (0:1).


Чинним володарем трофея є Манчестер Юнайтед, який минулого у фіналі переграв Ньюкасл (2:0).