23 жовтня 2023 17:02
1

"Сирота пробивав по воротах вже після свистка арбітра": журналіст прокоментував не зарахований гол захисника "Динамо" у ворота "Дніпра-1"

Журналіст і коментатор Віктор Вацко в програмі "Вацко Live" прокоментував епізод з не зарахованим голом Олександра Сироти в матчі "Динамо" - "Дніпро-1".


"Динамо" забило м’яч у ворота "Дніпра-1" після подачі зі штрафного, була боротьба в штрафній і Сирота пробив по воротах. Але Сирота пробивав по воротах вже після свистка арбітра і цей момент здивував усіх. Арбітр пішов дивитися ВАР і він там дивився все підряд, аж до гіпотетичного положення поза грою від Бражка, який в момент удару Сироти стояв перед голкіпером "Дніпра-1".


Коментатор матчу заявив, що є передумови зарахувати цей м’яч. Хоча в історії футболу ще не було такого, щоб зараховували м’яч забитий після свистка арбітра про зупинку гри. Тому це здогадки коментатора і їх ми відкладаємо в сторону. Якщо керуватись логікою, то все це другорядне. Бо Сирота пробивав вже після свистка рефері і єдиний момент, який могли дивитися на ВАР - це гіпотетична гра рукою Філіппова у власному штрафному майданчику. Всі повтори показали, що правила Філіппов не порушував".

Так чего свистел то? Не видел, не свисти. Потом на вар посмотришь. А после свистка никакой вар уже не нужен.