6 жовтня 2023 17:14
5

Журналіст: "Без Ярмоленка "Динамо" не виграє цей чемпіонат"

Журналіст Володимир Звєров висловився про поразку "Динамо" "Поліссю.


"Як Динамо вигравало більшість матчів цього сезону? Атака по суті вигравала у оборони. Доставити швидко м'яч поближче до чужого штрафного, а там будуть комбінації, багато дотиків, удари.


Проти Полісся Динамо вийшло без Ярмоленка і це стало ключовим фактором "такої гри". Та кількість суперників, які концентрували увагу на Ярмоленку, дозволяла знаходити більше коридорів для інших.


Чув певні суперечки, наскільки Ярмоленко у свої скоро 34, може буди двигуном Динамо. Двигуном може й ні, але бортовии комп'ютером - 100%. Без нього Динамо не виграє цей чемпіонат. Трофеї виграє захист, однак це не випадок Динамо 23/24".

Розумію, що зараз упл це маленька "несподіванка"; розумію, що Полісся реально ставить для себе кльові цілі, за що їм респект, але мені як вболівальнику оці крайнощі - тіпа граємо-неграємо вже набридли. Розумію, що мабуть вихованці не панацея, але в команді Полісся мінімум 50% нових виконавців!!! А в Диномо деякі не можуть заграти по пів року!!!? Питання для роздумів!!? Може щось з мотивацією?! Чого Забарний, Миколенко, а може і Булеца, Супряга, Теодорчик and kompani, десь там грають, а в нас :-),? Колись раянчо (не дурень канешно, але муділо) сказав, - треба гнати з команди де кого... Ну незнаю.., а може він мав пацію?! Вірю в ДИНАМО... Не вірю, що Ярмола вирішує все, та я і не хотів щоб він вертався, - молоді шлях...
Динамо чемпіон.
Ярмоленко в захисті не грає ,а проблема саме там головна .
Сховати
Тарас, ні, в нас зараз проблема в центрі поля, на жаль
Сховати
Лука, ні. Проблема із тренером. Мені не зрозуміло, в який футбол зараз грає Динамо. Може мені хтось пояснить. На полі повна анархія. Таке враження що це любителі, які вчора зібралися побігати на вихідних за свій колгосп.
Тарас, я б сказав, що зхасит у нас жахливий, але опорна зона - капець повний. Зараз яскраво видно, як не вистачає гравця рівня Сидора