4 вересня 2023 18:51
6

"Думаю, що він буде наступним тренером". Циганик висловив думку, хто очолить "Динамо" після Луческу

Журналіст Ігор Циганик висловився про майбутнє головного тренера «Динамо» Мірчі Луческу.


«Давайте дочекаємося наступного сезону. Але я думаю, що наступним тренером «Динамо» буде Шовковський. Я не знаю коли піде Луческу. Ви розумієте, що є завдання на сезон. Луческу зустрічався з керівництвом клубу і йому поставили завдання виграти чемпіонат. Знімати зараз тренера, коли чемпіонат тільки почався і команда його непогано розпочала… Так, програли «Чорноморцю», але ще багато матчів. Те, що зараз ніхто не буде звільняти Луческу, – для мене було зрозуміло.


Так, програли «Бешикташу». Але хто не погодиться, що на цей момент це команда, яка суттєво сильніша за «Динамо»? Я думаю, що всі погодяться. Могли отримати інший жереб, слабшого суперника, але програли. «Бешикташ» сильніший і показав це у двох матчах. Тому навіть думок про те, щоб звільнити Луческу, не було. І ніхто не збирається звільняти Луческу. Головне завдання – виграти чемпіонат.


Що буде далі? Чи буде Луческу залишатися? Я, чесно кажучи, сумніваюся. Я думаю, що він захоче піти переможцем і наступним тренером все-таки буде Шовковський. Я собі так уявляю, я так думаю», – розповів Циганик.

Это итак было понятно.
Знов на ті же граблі (((
І це лякає
Сховати
Simplefan, зате у нього динамівські серце.
Сховати
Ivanovich, і грошей небагато треба на зп. Ідеал.
Simplefan, плюсую, але уболівальників Динамо вже мало чим можна налякати. Все буде добре. Як не сьогодні, то завтра. Як не у нас, то у когось. Або ні :)
Думаю, багато з нас підходили до межі, коли стає байдуже, що далі.
Знаю-знаю, "справжні вболівальники ніколи не залишають команду" і таке інше. Боляче дивитись, як клуб в крутому піке все більше набирає швидкість і звалюється в штопор.