1 вересня 2023 19:21
6

ЗМІ: Луческу вирішив продовжувати сезон з тими захисниками, які є у команді. Від підписання Кризманича відмовилися

Як повідомляє «ТаТоТаке», «Динамо» пропонувало «Гориці» варіант з орендою з правом викупу захисника команди Крешимира Кризманича.


Йдеться, що хорвати були також не проти відпустити свого гравця.


Однак, за даними джерела, «Динамо» все ж вирішило відмовитися від підписання Кризманича.


Повідомляється, що головний тренер динамівців Мірчі Луческу особисто ухвалив рішення не підписувати гравця і продовжувати сезон з тими центральними захисниками, які зараз є у команді.

Старый мудак. Надо ждать до лета 2024, когда цыган наконец уйдет - до этого - еще один провальный сезон
Є такий комітет! В нього входять 2 брати, екс-президент країни, може ще є пара посіпак екс-футболістів а-ля "експертів", які навчились погоджуватися з усім, що перші 3 ніби вирішили.
Такий комітет= такий тренер=такі результати...
В цьому і вся стратегічна проблема клубу. Такі питання має вирішувати не тренер, а комітет правління клубом. Дід допрацює максимум до літа, а далі хоч потом

Стратегічним розвитком клубу мають займатися інші спеціалісти, яких звісно у нас немає
В чемпионате и нынешних защитников хватит. Хотя бы будет время найти кого-то получше.
Крешимир Кризманич, дуже слабкий захисник, та нічим не краще нашого Попова та Сироти, навіть склалося таке враження, що він уникає силову бородьбу, щоб не робити помилки в захисті, але й без цього їх достатньо я побачив, також дуже слабко грає на другому поверсі, та не починає атаки першим пасом, я не бачив від нього жодної діагональної передачі.

До наступного трансферного вікна знайдуть кращі варіанти, придивляться краще до Батогова, або Безкоровайного, чи якогось легіонера, все одно з Европи вилетіли.

Скільки вже було таких швидких трансферів, щоб залатати дірку, та потушити пожа, які не приносили користі, а грав все одно наш гравець, а не того, що купили в попихах.

На пам'яті, відразу покупка Філімонова, коли травмувався Шовковський, а грав все одно краще Рева.
Луческу решил 100% ...