1 сентября 2023 19:21
6

СМИ: Луческу решил продолжать сезон с защитниками, которые есть в команде. От подписания Кризманича отказались

Как сообщает «ТаТоТакое», «Динамо» предлагало «Горице» вариант с арендой с правом выкупа защитника команды Крешимира Кризманича.


При этом хорваты были также не прочь отпустить своего игрока.


Однако, по данным источника, «Динамо» все же решило отказаться от подписания Кризманича.


Сообщается, что главный тренер динамовцев Мирчи Луческу лично принял решение не подписывать игрока и продолжать сезон с теми центральными защитниками, которые сейчас находятся в команде.

Старый мудак. Надо ждать до лета 2024, когда цыган наконец уйдет - до этого - еще один провальный сезон
Є такий комітет! В нього входять 2 брати, екс-президент країни, може ще є пара посіпак екс-футболістів а-ля "експертів", які навчились погоджуватися з усім, що перші 3 ніби вирішили.
Такий комітет= такий тренер=такі результати...
В цьому і вся стратегічна проблема клубу. Такі питання має вирішувати не тренер, а комітет правління клубом. Дід допрацює максимум до літа, а далі хоч потом

Стратегічним розвитком клубу мають займатися інші спеціалісти, яких звісно у нас немає
В чемпионате и нынешних защитников хватит. Хотя бы будет время найти кого-то получше.
Крешимир Кризманич, дуже слабкий захисник, та нічим не краще нашого Попова та Сироти, навіть склалося таке враження, що він уникає силову бородьбу, щоб не робити помилки в захисті, але й без цього їх достатньо я побачив, також дуже слабко грає на другому поверсі, та не починає атаки першим пасом, я не бачив від нього жодної діагональної передачі.

До наступного трансферного вікна знайдуть кращі варіанти, придивляться краще до Батогова, або Безкоровайного, чи якогось легіонера, все одно з Европи вилетіли.

Скільки вже було таких швидких трансферів, щоб залатати дірку, та потушити пожа, які не приносили користі, а грав все одно наш гравець, а не того, що купили в попихах.

На пам'яті, відразу покупка Філімонова, коли травмувався Шовковський, а грав все одно краще Рева.
Луческу решил 100% ...