16 серпня 2023 18:44
3

Євген КРАСНIКОВ: "Звернувся до Русола з проханням звільнити мене з посади спортивного директора СК "Дніпро-1"

Спортивний директор «Дніпра-1» Євген Красніков у коментарі працівнику «1+1 Media» Ігорю Циганику розповів про те, що покидає свою посаду.


«Минулого року я прийняв пропозицію керівництва «Дніпра-1» взяти на себе селекційну політику клубу та сформувати тренерський штаб.


Після того, як команду залишив Ігор Йовичевич та 7 футболістів основного складу, я вважаю, нам вдалося сформувати боєздатну команду, яка до останнього боролася за перемогу у чемпіонаті, пробилася до весняної стадії єврокубків.


Якби вдалося виграти чемпіонат, вважав би для себе сезон успішним! На сьогоднішній момент у Дніпрі залишилася команда, яка і у цьому сезоні готова боротися з чемпіонство.


Після закінчення сезону я довго розмірковував над цим рішенням, але вважаю його абсолютно вірним, бо більшого, ніж я дав на сьогоднішній момент «Дніпру-1», я дати не можу.

І тому звернувся до генерального директора Андрія Русола з проханням звільнити мене з посади спортивного директора. Вважаю, що на сьогоднішній момент у клубі є достатньо фахівців, які зможуть підняти команду на якісно новий рівень.


Я дуже вдячний вболівальникам клубу, керівництву «Дніпра-1», головному тренеру та усьому тренерському та адміністративному штабу, і особливо гравцям команди, які, на мій погляд, у минулому сезоні зробили неможливе. Бажаю дніпровському клубу великих перемог.


Найближчим часом я планую повернутися до роботи в «Металісті», - додав Красніков.


Фото - ФК «Металiст»

Бежит директор с коробля
Клоун
Не здивуюсь якщов Карпатах буде...