31 липня 2023 19:20
4

Ігор Суркіс - про можливий трансфер Яремчука в "Динамо": "Апетити в зарплатні та трансферній ціні потрібно знизити"

Президент "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував гру "Динамо" проти "Минаю" та висловився щодо потенційних трансферів.


– Дуже важка гра і хлопці відчували ці навантаження, які були на зборах. Я розумію їх, вони хотіли увійти добре в цей сезон. Молодці, що виграли. Але треба обережніше грати в захисті та нападі, бо сильніші команди можуть не пробачити помилок. Відчувалось, що гравці переживали за цю гру.


– З’явились нові обличчя, побачили Біловара з перших хвилин. Акцент "Динамо" зараз більше на молодь чи очікувати на нові придбання?


– Можливо ми когось ще запросимо, але дуже тяжко, бо не всі хочуть до нас їхати. Навпаки, легіонери хочуть поїхати, бо їх лякає ситуація в нашій країні. Ми всі молимося, щоб це закінчилося нашою перемогою. Це найважливіше, ця перемога буде найголовнішим у нашому житті. А на футбольному полі у нас сплав молодості та досвіду. В нас дуже гарна лава запасних, молоді та амбітні хлопці, які ще не сказали свого слова. Сподіваюсь, що вони підсилюватимуть гру команди і ми побачимо нові обличчя молодих хлопців.


– Чи можуть в "Динамо" повернутись гравці калібру Ярмоленка? Кого б з українців хотіли повернути в команду?


– Ми б хотіли повернути всіх найсильніших українців, але це неможливо. Я ж раніше казав, що Яремчук міг би повернутися до рідного клубу, але апетити в зарплатні та трансферній ціні потрібно знизити.

"бо не всі хочуть до нас їхати"
А до кротів чомусь хочуть
Сховати
Буковина, ми не дамо таку зарплатню, як кроти
надо чтобы Яремчук ещё доплачивал
Да какой Яремчук? Смешно)