9 липня 2023 10:06
1

"Ніби хочуть нас посварити із Сиротою": Таловєров відреагував на конкуренцію з динамівцем у молодіжній збірній України

Захисник чеської Славії та молодіжної збірної України Максим Таловєров прокоментував боротьбу за місце в основному складі команди Руслана Ротаня.


Молодіжна збірна України на чемпіонаті Європи-2023 дійшла півфіналу турніру, а також здобула путівку на Олімпіаду-2024. Одним із основних гравців команди був захисник Максим Таловєров.


В ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net вихованець Шахтаря розповів про конкуренцію із гравцем Динамо Олександром Сиротою.


«Для мене головне питання: чому це викликає такий резонанс? Я вважаю, що всі чотири центральні захисники, які були у команді на цьому Євро, плюс-мінус однакового рівня. Ми працювали в рівних умовах, кожен працював, щоб потрапити до складу. У кожного є свої плюси та мінуси. Мені б не хотілося виділяти саме конкуренцію із Сиротою».

Таловєров додав, що всі працювали на результат команди, а конкуренція всіх зробила сильнішою.


«Ми всі одна команда, виконали одну з цілей, але до фіналу нас трішки не вистачило. Такі питання, ніби хочуть нас посварити, внести розлад усередину команди. Конкуренція була здоровою і всі ми за цей місяць стали лише сильнішими».


Завдяки виходу до півфіналу молодіжного Євро-2023 Україна в 2024 році вперше в історії візьме участь у футбольному турнірі Олімпіади.

Та в них же різні позиції. Яка конкуренція?