23 червня 2023 18:02
3

Масі НАЙЄМ: "Я не є і не був адвокатом у справі Павелка. Я не розділяю цінності Андрія"

Адвокат, учасник російсько-української війни Масі Найєм дав коментар по справі президента УАФ Андрія Павелка. Заснована ним компанія «Міллер» захищає інтереси Павелка.


«Я не є і не був адвокатом у справі Андрія Павелко. Я не розділяю цінності Андрія. Довіряю своїм колегам і свій допис робив, підтримуючи їх професійну діяльність. Бо порушення верховенства права в цій справі сьогодні завтра може бути прецедентом. І ці порушення дійсно є.

З розумінням ставлюсь до обурення, яке спричинив мій коментар. Прикро, що у когось він викликав недовіру або сумніви у моїх цінностях.

Для мене це урок. І оскільки я дійсно не беру безпосередньої участі у справах компанії, а мої публічні заяви очевидно впливають на суспільну думку, у подальшому буду утримуватись від коментарів по суті процесів, які супроводжує компанія.

І головне. Зараз я – військовослужбовець. І менше всього я б хотів, щоб мій кредит довіри від суспільства та моя репутація використовувались у справах, які має розглядати суд та слідчі органи. І для мене очевидно, що мої цінності не є тотожними із клієнтом юридичної компанії.

Що стосується безпосередньо Андрія Павелка, ми не знайомі з ним і ніколи не перетинались. Я не розділяю цінності Андрія», – написав Найєм у своєму фейсбуку.
Як то кажуть "коли сів в гівно, то вставати треба повільно та впевнено"))
Что ж ты фраер здал назад
Сховати
Simplefan, публічно визнавати свої помилки це нормально, а от закиди у відовідь цитатою руzького шансоньє це зашквар. Виходить, павелка виставив 40 мільйонів "лохів" на солідні бабки, а ці "лохи", ставлячи на паузу мішу круга чи бутирку, пишуть "єто нечесно,єто нє по закону". Тьху.