6 червня 2023 21:47
1

Олександр ПОВОРОЗНЮК: "Бартулович прийшов сам та попросив його звільнити. Рахую, що це як криса, яка першою біжить з корабля, що тоне"

Президент «Інгульця» Олександр Поворознюк прокоментував припинення співпраці з головним тренером команди Сергієм Ковальцем та його асистентом Младеном Бартуловичем.


«Це нормальне явище. Така тренерська робота. Поставлені задачі не були виконані - прощаємося. Нічого надзвичайного тут нема.


Але я хотів би розділити ці дві особистості. Ковалець не виконав завдання та був звільнений. Ми нормально з ним розсталися та потиснули один одному руку.


А до Бартуловича є дуже велике питання. Від кого, а від нього я навіть не очікував такого відношення. Він прийшов сам та попросив його звільнити. Я рахую, що це як криса, яка першою біжить з корабля, що тоне.


Це дуже непорядний вчинок. В майбутньому він його не скрасить. Він там собі хоче бачити велике тренерське майбутнє, але це не той боєць, не те бійцівське ставлення, яке я бачив. Я помилявся. Дуже шкода, але я помилявся у Бартуловичу.


Два матчі залишилися (перехідні з ЛНЗ - прим.) - дограй їх. «Інгулець» був, є і буде. Не знаю, де він буде грати, але він буде грати. «Інгулець» ніколи в житті не зникне, поки є я.

Ми будемо битися до останнього. Надіюся, будемо грати в УПЛ. А Бартулович та його вчинок - бог йому суддя. В майбутньому йому аукнеться оце все. Це дуже низько та підло з його сторони. Я б так не вчинив.


Своє рішення він не пояснив. Просто прийшов та соплі розпустив. Думав, що я буду йому сльози витирати. І сказав, що йде разом з Ковальцем. Питаю: «Чому?». Відповідає: «Тому що ви не мене призначили виконувачем обов’язки, а Лупашка».


Я повинен звітувати перед кимось свої призначення? Ти дограй чемпіонат, а потім скажи, що так і так», - сказав Поворознюк.


Фото - офіційна сторінка "Інгульця" у Facebook

Ну й дурень, місце вам в першій лізі.