23 травня 2023 16:35
1

"Я ніколи на футболістів не ображався, але на Довбика трохи образився за ці слова": несподівана заява Кварцяного

Легендарний український колишній головний тренер луцької Волині Віталій Кварцяний поділився спогадами про спільну роботу з нинішнім нападником Дніпра-1 Артемом Довбиком.


Підготовку до сезону 2016/17 Артем Довбик провів у клубі української Прем'єр-Ліги Волинь, але через заборону трансферної діяльності для луцького клубу змушений був залишити команду, повернувшись до Дніпра, з яким на початку серпня 2016 року підписав новий контракт.

Віталій Кварцяний згадав, що Довбику рекомендував працювати над стартовою швидкістю.

«Він був у мене на зборах у Волині. Артем тоді грав у два торкання: прийняв – віддав. Я йому сказав: «Якщо ти не гратимеш індивідуально, то не станеш добрим нападником». Також ми працювали над розвитком його стартової швидкості», - сказав Кварцяний в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net.

Довбик наприкінці 2021 року в інтерв'ю ютуб-каналу BurBazz розповідав, як проходили тренування у Кварцяного та фахівець хотів зробити з нього коня.


«Підйом о 6:30 ранку, випиваєш овес. Володимирович каже: Артеме, знаєш, я хочу, щоб ти був як кінь. Але мені треба, щоб ти пив овес». Він брав здоровий казан і там був розварений овес. Просто випивали та побігли.

Просто вдавалися, лягали спати, їли і знову на тренування. Хтось може халтурити, але я до кінця вибігав. За сім днів я пробіг 105 км».

Не бачу в тексті слів, які є в заголовку