23 травня 2023 15:03
1

"Буде божевільна пара центральних захисників". Кварцяний порадив гравця новому тренеру збірної України

Легендарний екс-головний тренер Волині Віталій Кварцяний рекомендує до національної збірної України центрального захисника Кривбасу Данила Безкоровайного.


Віталій Кварцяний задоволений, як у Кривбасі Юрія Вернидуба розвивається 24-річний Данило Безкоровайний. З 2017 по 2018 р. він виступав за Волинь.

«Мені дуже імпонує Безкоровайний, який зараз розкрився у Вернидуба у Кривбасі. Я його взяв до себе у Волинь у 16 років. Він дуже добре розвивається і потрібно, щоб тренери збірної до нього придивилися. У нього божевільні дані – він високий, швидкий, твердий. Вернидуб дає йому гарну школу».

На думку фахівця, зв'язка Безкоровайного з Іллею Забарним у центрі захисту збірної може бути досить перспективною. Перший може ще й замінити Віталія Миколенка.

«Безкоровайний та Забарний – це буде божевільна пара центральних захисників у збірній, тим більше Данило лівша, а Ілля – правша. Також Безкоровайний може зіграти лівого захисника, якщо травму зазнає Миколенко», – сказав Кварцяний в інтерв'ю FanDay.net.

Зазначимо, що Безкоровайний провів за Кривбас у нинішньому сезоні 11 матчів.

Збірна України поки що продовжує залишатися без головного тренера. За інформацією ЗМІ, цю посаду отримає Сергій Ребров.


Фото - ФК Кривбас

Если бы ещё Попов стал прежним. Можно было бы играть в 3 центральных, как у Петракова в U-20.