16 травня 2023 09:38
3

Тевес відмовився вчити англійську через виклик дядька на Фолклендську війну: "Він став алкоголіком, це сильно вплинуло на мене. Хочете говорити зі мною - вчіть іспанську"

Карлос Тевес розповів про вплив Фолклендської війни на його принципи.


Збройний конфлікт між Аргентиною та Великобританією розпочався 2 квітня 1982 року та завершився 14 червня поразкою південноамериканської країни. Предметом розбіжностей послужила належність Фолклендських островів, і навіть Південної Георгії та Південних Сандвічевих Островів. Внаслідок бойових дій загинуло 649 аргентинських та 255 британських військовослужбовців, а також троє мешканців Фолклендських островів.

«У мене була культурна проблема з англійською мовою. Я не хотів його вчити. Я хотів, щоб партнери вчили іспанську.


У мене є дядько, який грав за Рівер Плейт. Він єдиний, хто підтримує "Рівер" у моїй родині. Він грав за дубль і покликаний на війну, коли збирався дебютувати за основну команду.

Надалі він страждав і став алкоголіком. Це дуже вплинуло на мене, оскільки ми були дуже близькі.


Я думав: «Гаразд, я приїхав до Англії працювати, але занурюватися в культуру не збираюся. Якщо ви хочете зі мною поговорити, навчайте іспанську, тому що вчити англійську я не стану».

Мало хто знав цю історію, але сьогодні я був готовий її розповісти», – заявив колишній нападник «Вест Хема», «Манчестер Юнайтед» та «Манчестер Сіті».

"Сандвічевых" - це яка мова?
Сховати
dynamic1927, "Південна Джорджія і Південні Сандвічеві Острови — британська заморська територія на півдні Атлантичного океану. Територія складається з острова Південна Джорджія, що є найбільшим, і групи менших островів, відомих як Південні Сандвічеві острови. Вікіпедія"
Тю, я не так зрозумів))