11 травня 2023 21:11
2

"У мене залишився синець": учасник скандального пенальті у матчі "Дніпро-1" – "Олександрія" надав фотодоказ

Перенесений матч першого туру чемпіонату України між Дніпром-1 та Олександрією (1:1) запам'ятався всім скандалом. Під час першого тайму захисник Олександрії Данило Скорко у боротьбі з Олександром Назаренком порушив правила, після чого арбітр вказав на точку.

Не всі вважають, що у тому епізоді було порушення з боку Скорка. На їхню думку, Назаренко просто картинно впав у штрафному майданчику Олександрії.


А ось сам постраждалий повністю впевнений у тому, що порушення на ньому було, бо у нього навіть синець залишився після контакту із захисником Олександрії.


«На мою думку, це сто відсотків пенальті, бо він мене схопив за плече, у мене залишився синець.

І суддя після перерви мені теж сказав, що то пенальті. Я стрибав, намагався дотягнутися до м'яча і він мене завалив. Я відчув, як на мене поклали руку, як мене намагаються завалити, потягли донизу, і я впав. Рефері був ззаду, він побачив фол та поставив пенальті», – сказав Назаренко в інтерв'ю «ПРОФУТБОЛ Digital».


Фото того самого синця Назаренко через деякий час опублікував у своєму інстаграмі, щоправда, потім його видалив.




Дніпро-1 після 25-ти турів знаходиться на другому місці в турнірній таблиці УПЛ, маючи у своєму активі 58 очок, Шахтар, що лідирує, випереджає дніпрян на два пункти. Олександрія має в активі 39 очок і п'яте місце в таблиці

Відверта брехня! На відео видно, що захисник, якщо й прихоплював Назаренка, то за ліве плече. А на знімку з синцем плече - праве!
Сховати
i-Graupera, це просто "йо%а№ий сором". Яке ж воно нікчемне...