10 травня 2023 22:09

Setanta: "Можливо, ми мали можливість поговорити з клубами окремо, але метою було створити телепул"

СЕО Setanta Sports Гіоргі Пруідзе прокоментував процес перемовин щодо телепулу УПЛ минулого літа.


‒ Ми не говоримо з окремими клубами, ми розмовляємо з УПЛ, тому що ми дотримуємося встановлених правил і хочемо, щоб процеси йшли згідно з встановленими правилами. Можливо, в нас була можливість поговорити з клубами окремо, але метою було створити телепул і запропонувати рівні умови для всіх зацікавлених сторін.

Розмова з окремими учасниками дає менше довіри з боку інших. Продукт не має створюватися у співпраці з якимось конкретним клубом, єдність і створення телепулу є ключовою метою.

‒ Хто винен у зриві пулу? З ким найважче було знаходити спільну мову? Враховуючи зміни в законодавстві України, які розширили права, власне, клубів, а не організацій, що проводять змагання, чи проводила Setanta Sports якісь переговори з клубами, що не ввійшли в пул?


‒ Переговори з клубами – компетенція ліги. Ми вели переговори з лігою та не мали конфронтації з клубами. Як мовник, ми зацікавлені у придбанні прав на показ турніру та показ його на наших каналах та платформі, як ми це робимо з АПЛ, Бундеслігою та іншими турнірами, ‒ сказав Пруідзе.