3 травня 2023 17:50

Президент "Миная" Пересоляк: "Знову змушені говорити не про футбол, а про суддів. Команда за цю "поразку" отримає преміальні"

Президент «Миная» Валерій Пересоляк прокоментував результат матчу з «Шахтарем» (0:1) та епізод з помилково незарахованим голом у ворота гірників.


«Команда проявила характер, бійцівські якості та гол забила за всіма правилами. Як мінімум після першого тайму рахунок мав бути 1:1. Ми знову змушені говорити не про футбол, а суддів, рішення яких вплинуло на фінальний результат.


Згоден, що у «Шахтаря» сильна команда, вони лідирують у чемпіонаті й близькі до перемоги у сезоні-2022/23. Але гра сьогодні складалась таким чином, що зарахуй арбітр наш чистий гол, після перерви команда б на адреналіні грала б на перемогу. І за бажанням, на мою думку, заслуговувала її.

Я задоволений діями наших гравців, подякував тренерському штабу і прийняв рішення, що команда за цю «поразку» отримає преміальні. Сподіваюсь, це стане мотивацією для гравців і вони будуть демонструвати таку гру й надалі», - сказав Пересоляк.


Фото - ФК «Минай»