1 квітня 2023 23:07

"Аль-Айн" уникнув поразки у матчі з лідером чемпіонату ОАЕ: Ярмоленко зіграв уперше після травми

Матч 21-го туру чемпіонату Об'єднаних Арабських Еміратів, в якому Аль-Айн приймав лідируючий Аль-Ахлі, відбувся сьогодні і завершився внічию (1:1).

Аль-Айн під керівництвом українського фахівця Сергія Реброва сьогодні зіграв унічию з Аль-Ахлі у домашньому поєдинку 21-го туру чемпіонату ОАЕ (1:1).

Півзахисник національної збірної України Андрій Ярмоленко, який виступає за Аль-Айн, вийшов на заміну замість бразильського хавбека Жонатана Сантоса на 70-й хвилині з рахунком 0:1.


Нагадаємо, що Ярмоленко отримав травму в матчі Аль-Айна, який відбувся 25 лютого, та пропустив чотири поєдинки свого клубу, а також зустріч збірної України з командою Англії у відборі на Євро-2024.


На 69-й хвилині матчу 21-річний бразильський нападник Аль-Ахлі Бала Гільєрме вивів свою команду вперед.


Аль-Айн відігрався після виходу Ярмоленка на поле – гол на рахунку тоголезького форварда Коджо Лаби, який ударом головою замкнув навіс із кутового.


Команда Реброва мала ігрову перевагу протягом усього поєдинку. Рахунок ударів у площину воріт – 7:2 на користь господарів поля.


33-річний Ярмоленко провів у поточному сезоні 23 поєдинки у всіх турнірах, забив вісім голів та зробив п'ять результативних передач.


Аль-Айн зіграв 21 матч, набрав 41 очко і посідає друге місце у турнірній таблиці чемпіонату ОАЕ. Відставання від лідера Аль-Ахлі складає п'ять залікових пунктів за п'ять турів до кінця турніру.


5 квітня Аль-Айн зіграє на виїзді з Аль-Васлом у першому матчі 1/2 фіналу Кубка ОАЕ, а через чотири дні проведе гостьовий поєдинок із Хаур-Факканом у рамках 22-го туру національного чемпіонату.