28 березня 2023 10:08
3

"Той вирішив полікуватися, тут хі-хі, ха-ха": Журналіст звинуватив гравців збірної України у несерйозному відношенні

Коментатор Ігор Циганик помітив у гравців збірної України ознаки халатності перед матчем відбору Євро-2024 проти Англії (0:2).


"Хочу повернутися до історії з Коноплею. Для мене це також був показовий момент. Розумієте, з боку футболістів до матчу проти Англії було несерйозне ставлення. Це відчувається, повірте мені. Той вирішив полікуватися, там ще щось, тут хі-хі, ха-ха, хороша атмосфера.

Але ж не так! Має бути все сконцентровано на результат, і всі повинні рватися туди, проситися. З лікарями чи без, але проситися. От тоді ти відчуваєш, що атмосфера в цій команді неймовірна, і кожен буде вбиватися за результат! Тобто все почалося раніше, ще перед матчем проти Англії", – резюмував Циганик у ефірі Циганик Live.

Нагадаємо, Україна безнадійно програла англійцям і разом з Мальтою є єдиною збірною групи С, яка завершила перший цикл відбору без очок.

При мне такой хуйни не было
Можливо, я й перебільшую, але мені здається, що зараз прийшло покоління "безнадійників". Ці не будуть вбиватися за результат. Вони й у клубах, за гроші не вбиваються.
Настроювати команду на результат має тренер, а його в збірній не має