24 березня 2023 17:31
1

"В Англії в шоці, що тренер збірної України очолює три команди": британський журналіст про Руслана Ротаня

Британо-український журналіст Ендрю Тодос у програмі Кирила Круторогова на Youtube-каналі Fanday розповів про ставлення англійців до нашої головної команди країни.


Ендрю Тодос в ексклюзивному інтерв'ю для Youtube-каналі FanDay сказав, що англійці здивовані тим, що виконуючий обов'язки головного тренера збірної України Ротань поєднує одразу три посади.

«В Англії не дуже знають про це. Коли я розповідаю колегам, що Руслан Ротань працює одночасно із трьома командами, вони не можуть повірити. Запитують, як це взагалі можливо?

Чи має він взагалі час для такого поєднання? І достеменно не знають, чого в такому разі чекати від збірної України. Тож це може зіграти на її користь», — сказав Тодос в ексклюзивному інтерв'ю для ютуб-каналу FanDay.


Зазначимо, що Ротань, окрім посту в.о. головного тренера нашої збірної також є наставником молодіжної команди країни та ФК Олександрія.

Нагадаємо, що на головний матч підопічних Руслана Ротаня очікує в неділю, 26 березня. Цього дня збірна України у другому турі відбору на Євро-2024 зіграє проти команди Англії.
они не знают наших клоунов