20 березня 2023 09:12
6

"Якби всі гравці "Динамо" робили свою роботу так...". Журналіст назвав найкращого гравця киян у матчі проти "Зорі"

Журналіст «ТаТоТаке» Михайло Співаковський назвав півзахисника «Динамо» Сергія Сидорчука найкращим гравцем киян у матчі проти «Зорі» (0:1).


– Я зараз скажу дуже непопулярну річ. Мене неймовірно дратує мода хейтити Сидорчука, писати, що він «дерев’яшка, «ніякий», обрізається, не відбирає. Просто в черговий раз давайте подивимося на цифри, на статистику Сидорчука в цьому матчі.


Те, що по воротах ніхто не пробиває: 7 ударів на всю команду, 4 із яких від Сидорчука – це окей. Паси – 91%, у людини взагалі 75 передач (більше, ніж в будь-кого на полі). Дриблінг – 7 спроб і 6 вдалих. Ви бачили моменти, коли Сидорчук просто мертві м’ячі для команди рятував. Дуелі – 22 дуелі й 14 вдалих. Окей, 5 втрат, але 14 повернень. Навіть не бачу резону щось тут додавати.


Я певен, якщо би всі гравці «Динамо» робили свою роботу і ставилися б до неї так, як це робить Сидорчук, то «Динамо» зараз не було б на четвертому місці.

Верните Сидора в сборную!!!
всё верно так и есть С Сидорчук самый активный и старательный игрок..вот таких нужно приобретать игроков которые пашут на поле а не ходят пешком ..и не возвращаются вовремя в защиту..
Очередное сердце с горящими глазами и без остановки мяча
Та Сидор із Зорею як раз один із найкращих був, якщо не найкращий. Звісно, якщо відкинути загальну якість гри. Тут в цілому більш нагальна командна проблема: немає швидкості, достатнього руху, нормально награних зв'язок.
Так, центр поля і підстраховка, наскільке це взагалі можливо в схемі Луческу з ходячими вперед Тимчиком та Дубінчаком/Вівчаренко, тримається на ньому. Його можливий продаж нанесе більше шкоди ніж навіть продаж Забарного для захисної ланки команди команди.
Я поддерживаю!!!