19 березня 2023 12:18
1

"Той, хто хоче, щоб Миколенко не грав, має лікувати голову": фани "Евертона" оцінили вдалий матч українця

Віталій Миколенко отримав відгуки від фанатів Евертона за свою гру проти лондонського Челсі (2:2) у виїзному поєдинку 28 туру чемпіонату Англії.

Віталій Миколенко вийшов на заміну на 84-й хвилині матчу Челсі - Евертон за рахунку 1:2. Українець зміг зробити передгольову передачу, після якої Елліс Сіммс зрівняв рахунок на 89-й хвилині.


Фанати Евертона залишили багато позитивних коментарів у твіттері про гру лівого захисника після поєдинку.


Evram Billson: «Я думаю, що Миколенко просто пропонує більше з м'ячем на лівому фланзі, ніж Годфрі, цей передгольовий пас на Дукуре був відмінним».

Daniel Taylor: «Миколенко добре працює з м'ячем та без. Він ще молодий, і йому треба багато працювати. Не розумію негативного ставлення шанувальників до нього».


Mark O'Connor: «Не варто недооцінювати передачу Миколенка Дукуре, який віддав асист на Сіммса»


Steve Jones: «Миколенко лівою ногою дав хороший закид, коли забивав Сіммс. Заміна Дайчас спрацювала, бо Годфрі такого не зробив би».


peter james needham: «Була одразу видна різниця, коли Миколенко вийшов на поле. Він добре пасував уперед на атакуючих футболістів. Розумний гравець».


Alan Hoare: «Миколенко набагато краще, ніж Годфрі, як лівий захисник».


Mike: «Миколенко зіграв досить непогано»;


Alan Hoare: «Будь-хто, хто хоче, щоб не грав Миколенко, а Годфрі, повинен лікувати голову»;


Ian: «Годфрі нічим не кращий за Миколенка на позиції лівого захисника»;


Dr. Pike Pakowski
: «Миколенко має бути основним на позиції лівого захисника».

Зазначимо, що Миколенко цього сезону провів за Евертон 28 матчів у всіх турнірах, в яких не відрізнявся результативними діями.

Кожен матч протилежні відгуки... але приємніше читаті саме такі) але це все каже про нестабільність. Мабуть, не стільки Синка, скильки всієї команди...