18 березня 2023 22:46

Тренер Циганкова поскаржився на непризначений пенальті на останніх хвилинах: це могло принести перемогу "Жироні"

Головний тренер Жирони Мічел залишився незадоволений суддівськими рішеннями в поєдинку 26-го туру Ла Ліги проти Райо Вальєкано.


"Ми не могли забити з пенальті, бо його не призначили. Судді призначили такий самий пенальті в ворота Хетафе, вони призначають їх усі, і це неприємно. Я не кажу, що ми були в невигідному становищі, я кажу, що не розумію, чому одні призначають, а інші ні. Якщо це не пенальті, то чому вони так довго ухвалювали рішення?


Якщо це не пенальті, то чому так довго вирішували? Не існує наміру гравця зіграти рукою, тут або чорне, або біле. У Хетафе ми поставили такий самий пенальті, за ту саму дурість, але сьогодні його не призначили.


Це був матч, як ми і очікували, з багатьма моментами. Це в ДНК Райо грати так на своєму полі. Ми добре почали, але після 1:0 нам було важко. За рахунку 2:1 все було на їхньому боці, вони завдавали нам клопоту виходами 2 на 2 Ісі, діагоналями Альваро... У другому таймі ми пристосувалися і були достатньо хороші, щоб виграти гру.

Іраола добре попрацював над тим, як завдати нам проблем. Ми змінили позицію Іраоли для другого м'яча і стали більш компактними. З м'ячем ми – команда, яка створює, а Райо відібрав його у нас на 20 хвилин у першому таймі", – цитує Мічела Marca.