13 березня 2023 19:09
4

Експерт - про вилучення Буяльського: "Куди побіг Буяльський? Для чого він туди побіг? З’ясовувати стосунки з арбітрами, отримати червону картку, підвести команду?"

Журналіст Ігор Циганик в ефірі програми "Циганик LIVE" висловив свою думку, щодо вилучення Віталія Буяльського в матчі "Дніпро-1" - "Динамо".


"З приводу епізоду який стався після гри. Я теж не зовсім розумію, що там відбувалось. Куди побіг Буяльський? Для чого він туди побіг? З’ясовувати стосунки з арбітрами, отримати червону картку, підвести команду? То му що зараз буде рапорт арбітра, цей рапорт буде розглядатись. По цьому рапорту буде покараний Буяльський, ми розуміємо, що він точно буде покараний.


Я не можу точно сказати, що Буяльський сказав Кривушкіну. Але я думаю в рапорті арбітра чітко написано, що він там сказав. Я бачив трансляцію, так само як і ви. І тому я не зовсім розумію, що було сказано в цьому епізоді. Але я розумію, що там мабуть були слова досить масні, що викликали таку реакцію Кривушкіна, який показав пряму червону картку. Буде дисциплінарне покарання, кому від цього легше. Ви що виграли Лігу чемпіонів? Я просто не можу зрозуміти, попереду ще багато матчів, навпаки сконцентруйтеся, ви виграли важку гру. Навіть якщо десь були зайві емоції, та заспокойтесь, обійміться. Буяльський забив і все що мав робити після гри, це показувати на табло".

а как можно сдержать себя игроку пробегавшему весь матч почти против такого беспредела судьи??? а ведь игрок Днепра1 мог поломать его...это может понять наверно только испытавший сам это....
Все правильно Віталя зробив. Червона - погано. Він ключовий гравець. Але треба було, щоб цьому судді сказали правду в обличчя.
Дисципліна в команді не на належному рівні.
Регрес, якщо він настав, то він у всьому!
Написать теперь можно все что угодно. Футбольный судья не полицейский, у него нет боди камеры. Да и учитывая практику использования Вар у нас, то и бодикамера не поможет.