13 березня 2023 10:00
1

Йовічевич та Монзуль: джерело повідомило про конфлікт тренера "Шахтаря" та арбітра у перерві гри з "Кривбасом"

За кілька днів до початку матчу 17-го туру української Прем'єр-ліги Кривбас – Шахтар (0:3) почався підніматися градус. Донецький клуб просив перенести гру із Кривого Рогу до Львова, але вони отримали відмову.


У результаті весь скандал виліз на поверхню після закінчення матчу у Кривому Розі. На післяматчевій прес-конференції головний тренер Кривбасу Юрій Вернидуб жорстко розкритикував наставника Шахтаря Ігора Йовічевіча, а віце-президент криворізького клубу Артем Гагарін розкрив інші моменти скандального інциденту.

Ведучий програми «ТаТоТаке» Михайло Співаковський повідомив подробиці скандального матчу 17-го туру УПЛ.


«У перерві гри у Йовічевіча був конфлікт з арбітром Катериною Монзуль, в який втрутився Гагарін і після цього наставник Шахтар відповів у грубій формі: «Я не знаю, хто ти такий, іди за російським кораблем».


За словами Співаковського, всі проблеми почалися ще з тих часів, коли українські гранди почали робити розклад зручним для себе, не зважаючи на інтереси інших клубів.

Також журналіст додав, що наприкінці минулого року Кривбас відмовив Дніпру-1 у перенесенні матчу і вважає це правильним рішенням. Співаковський додав, що щоб не виникало жодних проблем, потрібно грати за розкладом календаря.

Риторичне питання чи буде внесений цей конфлікт у протокол?
Хоча відповідь ітак відома!