7 березня 2023 09:15

Ребров та півфінал Кубка президента ОАЕ: реакція українського тренера "Аль-Айна" за крок до вирішального матчу

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров прокоментував переможний матч проти Шабаб Аль-Ахлі (2:0) у чвертьфіналі Кубка президента Об'єднаних Арабських Еміратів.


Український тренер Сергій Ребров наголосив на важливості перемоги, досягнутої його командою, і залишився задоволений виходом Аль-Айна до півфіналу Кубка президента ОАЕ, але закликав уже думати про наступний матч.

"Сьогодні ми завершимо святкування перемоги, і почнемо готуватися до важливого матчу в лізі проти клубу Аль-Вахда".

Також Ребров згадав невдачу у фіналі Суперкубку ОАЕ проти Аль-Шарджі (0:1), зазначимо, що гравці зробили правильні висновки з цієї поразки.

"Я вважаю, що ми підтвердили, що знаходимося на правильному шляху. Я говорив з гравцями команди після матчу з Аль-Шарджею про те, що вони доклали великих зусиль і були кращими, незважаючи на те, що не забили голів, і вони демонстрували правильну реакцію від матчу до матчу", – цитує Реброва прес-служба. клубу.

На даний момент Аль-Айн посідає четверте місце у турнірній таблиці Ліги ОАЕ, набравши 37 очок у 18 матчах.

У наступному поєдинку команда українця зіграє на виїзді проти Аль-Вахди, який розташувався на третій сходинці. Зустріч відбудеться 10 березня та розпочнеться о 18:30 за київським часом.