5 березня 2023 22:41

Тен Хаг - про поразку від "Ліверпуля": "Очевидно, що я злий, але це перевірка реальністю"

У центральному матчі 26 туру англійської Прем'єр ліги "Ліверпуль" зім'яв "Манчестер Юнайтед" на "Енфілді", забивши у ворота Давіда Де Хеа сім голів без відповіді.


Наставник "червоних дияволів" Ерік Тен Хаг підбив підсумки програного матчу, розкритикувавши свою команду:


"Ми добре зіграли у першому таймі, була лише одна організаційна помилка перед перервою. У другому таймі це були вже просто не ми. Це не наші стандарти, ми не грали як команда, це було непрофесійно. Так, очевидно, що я злий", - Цитує Тен Хага видання BBC.


Також, наставник здивований такою слабкою грою своєї команди у матчі проти "Ліверпуля". Каже, що останні місяці МЮ мав дух переможців:


"Я здивований, тому що останні кілька тижнів і місяців команда була стійкою і мала дух переможців. У другому таймі сьогодні цього не було. Ми не дотримувалися плану і не виконали свою роботу, - додав тренер.


Тен Хаг вибачився перед фанатами своєї команди, запевнивши тих, що команда намагатиметься повернутися до перемог уже в наступних матчах:


"Ми не поверталися назад – і це було непрофесійно. Раніше ми вже демонстрували, що можемо прийти в норму. Це було після "Брентфорда" та "Манчестер Сіті". Це велика невдача, такий результат неприпустимий. Я дуже розчарований. Це перевірка реальністю, нам потрібно ставати сильнішими", - підсумував Тен Хаг.