3 березня 2023 23:17
1

УАФ: "Попросили Joma пояснити, як так сталося, що на презентованій формі російської команди красується їхній логотип"

В УАФ відреагували на презентацію нової форми «Зеніта» від компанії Joma, яка працює зі збірною України.


«Позиція «УАФ Маркетинг» щодо використання клубами країни-терориста форми бренду технічного спонсора національної збірної України.

Сьогодні стало відомо про презентацію російським клубом «зеніт» нової форми бренду, який є технічним спонсором національної збірної України. У зв’язку із цим «УАФ Маркетинг» надіслав у головний офіс Joma запит із проханням дати пояснення щодо цієї ситуації. Зокрема, чи має центральний офіс Joma стосунок до презентації й загалом до розробки дизайну форми фк «зеніт» (санкт-петербург), і як так сталося, що на презентованій формі російської команди красується логотип Joma?

«УАФ Маркетинг» сподівається отримати чітку відповідь на це запитання найближчим часом.

Водночас нагадуємо, що схожа ситуація з використанням форми бренду Joma російськими клубами вже виникала в липні 2022 року. І тоді у відповідь на запит «УАФ Маркетинг» технічний спонсор національної збірної України заявив, що Joma зупинила всі спонсорські контракти з російськими та білоруськими спортивними командами у зв’язку з початком повномасштабної військової агресії рф проти України», - написали у фейсбуці УАФ.
Отримають відповідь що це їх дочірня компанія, і уаф піде гуляти. Бо треба міняти спонсора а питати ради патріотичного піару