3 березня 2023 16:35

Лідер "Аль-Айна" залишився незадоволений заміною: Ребров відреагував на інцидент з найкращим бомбардиром команди

У четвер, 2 березня, у поєдинку 18-го туру чемпіонату Об'єднаних Арабських Еміратів Аль-Айн на своєму стадіоні приймав клуб Дібба Аль-Фуджейра.


Матч завершився впевненою перемогою Аль-Айна з рахунком 3:0. Команда українського тренера Сергія Реброва здобула шосту перемогу поспіль у Лізі ОАЕ. Забитими м'ячами відзначилися Канеду, Рахімі та Сантос, а на 29-й хвилині найкращий бомбардир чемпіонату ОАЕ Коджо Лаба не зміг реалізувати пенальті.

У другому таймі форварда Аль-Айна було замінено, чим він залишився незадоволений. Після матчу Ребров прокоментував цю ситуацію.

«Лаба не був засмучений. Він найкращий бомбардир і в кожному матчі прагне забивати голи, тим більше, що вболівальники завжди чекають на нього голів. Він вийшов на сьогоднішній матч, відчуваючи втому, і збереження його гравця на наступний матч є моїм обов'язком, тому що він є важливим гравцем для команди».

Також український фахівець зазначив, що заміна Лаби не була пов'язана із двома жовтими картками, отриманими ним у минулих іграх. У разі отримання ще однієї Коджо був би дискваліфікований на наступний поєдинок.

«Можливе третє попередження та дискваліфікація взагалі не мають жодного стосунку до рішення замінити Лабу та особисто до нього. Я розумію ситуацію з гравцем, який справді втомився, про що я вам уже говорив», – цитує Реброва прес-служба клубу.


У поточному чемпіонаті ОАЕ 31-річний Лаба провів 17 матчів, у яких забив 20 м'ячів та зробив вісім асистів. Він є найкращим голеадором Про-Ліги.

Додамо, що український вінгер Аль-Айна Андрій Ярмоленко пропустив матч із командою Дібба Аль-Фуджейра через травму, отриману в матчі за Суперкубок проти Аль-Шарджі (0:1).

На даний момент Аль-Айн посідає друге місце у турнірній таблиці, набравши 37 очок у 18 матчах. У наступному турі Ліги ОАЕ команда українця зіграє на виїзді з Аль-Вахдою. Матч відбудеться 10 березня і розпочнеться о 18:30 за київським часом.