28 лютого 2023 18:59
3

Джерело розповіло, які футболісти "Газіантепспору" могли перейти в "Динамо"

Журналіст Михайло Співаковський в ефірі програми "ТаТоТаке" розповів, про футболістів, які могли перейти в "Динамо".


Луческу єдиний важіль, який може провокувати своїх президентів на якісь витрати, селекційне підсилення. Не робить цього, тому що, мені здається, що він не хоча залишатись в пам’яті вболівальників "Динамо" розтратником, який витратив гроші та нічого не зробив. Клуб заробив 80 мільйонів на ЛЧ та ще 50 на трансферах і зараз Луческу не може витратити, ані мільйона.


Зараз розповім одну історію. Два джерела мені підтвердили, що клуб "Газіантеп", який тимчасово припинив існування через землетрус. В клубі "Газіантепспор" є кваліфіковані гравці, які шукали собі клуб до кінця сезону. "Динамо" цей момент проаналізувало і зацікавилось трійкою гравців. Луческу і його помічники, помітили, що там є три хороших атакувальних гравці: бразильський форвард і два гравці середини поля.


Це Александру Максім, румунський півзахисник, гравець який зіграв у Бундеслізі матчів 200. Людині 32 роки і він кращий на своїй позиції по індексу Вайскаута у всій турецькій лізі. І Лазар Маркович, який грав у "Ліверпулі" колись. Турецька федерація футболу зобов’язалася виплачувати зарплатню гравцям, поки вони десь грають до кінця сезону. В "Динамо" був шанс взяти цих гравців на останні 3-4 місяці. Вони були в Туреччині й могли приїхати на збір 3-4 тижні тому. І на скільки я знаю, Луческу сказав, що якщо ці два гравці приїдуть, то наші шанси на чемпіонство зростають. Це дві дуже зіграні людини на позиції Шапаренка і Циганкова. Все що було потрібно зробити, це трохи додати по зарплатні, щоб в людей була мотивація тут грати в умовах військових ризиків. Але поки "Динамо" думало, то гравці, які готові були сюди їхати, підписали контракти з "Трабзонспором" і "Бешикташем".

Дуже дивно коли ми з одного боку кажемо що робимо команду на майбутнє, а з іншого боку готові на 3 місяці підписати якихось іноземців, які влітку покинуть команду
Лазар Маркович серб. Ну они просто рвутся к нам поиграть в военное время. Да и 32-х летний румын самое то. И переводчик, и лидер раздевалки.
Сховати
Балоун, дивлячись на склади італійських команд (та й не тільки), де дуже багато гравців 30+ і на результати і гру цих команд я б не був настільки категоричним щодо віку гравців.