8 лютого 2023 21:21
4

Парасків відмовився від переходу до "Динамо". Гравець назвав причину

Як повідомляє digisport.ro, нападник "Германнштадта" Даніель Парасків вирішив не переходити до "Динамо". На рішення гравця вплинула війна України із Росією.


"Звичайно, мені було відомо про інтерес з боку "Динамо" Мірчі Луческу. Спочатку я дуже зрадів, але потім все проаналізував і зрозумів, що я не хотів би туди переходити, щоб потім турбуватися про себе та свою родину. Я маю думати про людей, які знаходяться поряд зі мною, а не лише про фінансову чи спортивну точку зору".


"Тому для мене це було досить важко рішення. Не хочу ризикувати деякими речами. Хоча перехід у "Динамо" став би одним із найбільших досягнень у моїй кар'єрі. Я міг би працювати з одним із найбільших тренерів в історії".


"Пропозиція з Угорщини? Наскільки я знаю, звідти була пропозиція, але фінансово вона не задовольнила мій клуб. Я знаю цей клуб. Там щільний чемпіонат, багато команд борються я за потрапляння в єврокубки. Я хотів би поїхати в Угорщину і зробити крок вперед".

Михайло Співаковський з ТаТоТаке ще той прогнозист...))) Не кажи "Гоп !" , дядя...
Дайте шанс Супрязі.
Ось і добре. Не треба він нам. Є Ванат, Супряга. Він нічим не кращий.
Сховати
HIM, так, треба своїх доводити до норм рівня, а не возити сюди заробітчан. Циганський табор не потрібно збільшувати. А ще краще - гнать їх вже нарешті сраною мітлою.