31 січня 2023 17:41
1

Антон ЦАРЕНКО: "Ми працюємо і я гадаю, що з кожним матчем будемо додавати"

Півзахисник "Динамо Антон Царенко для клубного телебачення прокоментував гру команди проти "Аустрії" Лустенау.


– Досить нервовий сьогодні видався поєдинок, які плюси та мінуси можна виокремити за підсумками матчу?


– Це перші наші матчі, ми тільки пристосовуємося і налагоджуємо зв’язки. Як бачите дві поразки і нічия, але все попереду, ми працюємо і я гадаю що з кожним матчем будемо додавати.


– Нічия для "Динамо" не досить вдалий результат, але якщо взяти до уваги, що після першого тайму ми програвали 0:2. це позитивний рахунок?


– Звичайно, для "Динамо" головне це перемога і в кожному матчі ми налаштовуємось на максимум. Програвали 0:2. але по ходу гри виправились і зрівняли рахунок. Але, я ж кажу, що для "Динамо" це не максимум.


– Антон, не можу не запитати тебе, як молодого гравця, який вже не перший збір проводить з основною командою. Сьогодні в нас два дебютанти, Пономаренко і Кремчанін, скажи як вони проявили себе на твій погляд?


– Звичайно це молоді гравці, я сам був на їхньому місці. З цим немає ніяких проблем, дуже добре товаришуємо і прийняли їх в колектив.


– Скажи, хто відповідає за ментальну адаптацію молодих гравців у команді, саме ти?


– Я сам ще молодий і багато чого мені треба пройти. Так, товариші по команді завжди підтримують мене і я був на їхньому місці і знаю як це.


– Які плани в команди перед матчем з житомирським "Поліссям"?


– Як завжди напевно, двохразові тренування будуть, щоб ми добре підготувались до сезону і виправили ситуацію.


Тікай з цього болота,в колгоспі суркіса,будеш тільки деградувати.