30 січня 2023 15:42

Два-екс-динамівці увійшли до збірної туру європейського чемпіонату

Олександр Петрусенко, який виступає за клуб Істра 1961 року, увійшов до символічної збірної чергового туру чемпіонату Хорватії. До списку найкращих увійшов і екс-захисник київського Динамо Йосип Піваріч.

Олександр Петрусенко, який на позиції півзахисника виступає за Істру 1961 року, увійшов до символічної збірної 19 туру чемпіонату Хорватії за версією статистичного порталу Sofascore.


У цьому турі його команда вдома розбила Хайдук (3:0). Сам 24-річний хавбек провів на полі усі 90 хвилин та віддав гольову передачу. Вихованець "Динамо" отримав оцінку 7,8 за матч.


Цього сезону футболіст провів за команду 14 матчів у регулярній першості, а ця гольова передача стала його першою результативною дією.


Цікаво, що до символічної збірної увійшов і екс-футболіст Динамо Йосип Піваріч. Його Локомотива в гостях поступилася Динамо Загребу (1:2), проте хорват у цій грі зміг відзначитись голом. Захисник провів на полі 86 хвилин, після чого його замінили.


У Пиварича цього сезону за Локомотиву в чемпіонаті 15 матчів і два забиті голи. Піваріч виступав за Динамо з 2017 по 2020 рік. У складі киян він провів 47 матчів, у яких відзначився п'ятьма гольовими передачами.