29 січня 2023 22:16
1

"Яремчук – слабка ланка у цій команді": уболівальники "Брюгге" вимагають продати Романа, він не забиває вже 8 матчів

Нападник Брюгге українець Роман Яремчук розчарував не лише головного тренера, а й уболівальників своєю грою у матчі 23-го туру Ліги Жюпіле з Варегем (2:1).


Роман Яремчук ніяк не може знайти свою гру. Українець із 19 жовтня минулого року веде свою безгольову серію, яка триває вже вісім матчів. На тлі такої статистики головний тренер Скотт Паркер вирішив не випускати Яремчука в основі матчу з Варегемом, але завдяки травмі Хутгла Роман з'явився на полі вже на 17-й хвилині.


Українцю не судилося дограти цей матч до кінця. На 78-й хвилині Яремчука було замінено, і причина можливо криється в його статистиці – нуль ударів по воротах. Такою результативністю виявилися незадоволені фанати бельгійського клубу, які вимагають у соціальних мережах позбутися Романа якнайшвидше.


Jurgen Vertongen: "Як завжди, від нього не було користi".


Koen: «Яремчук – слабка ланка у цій команді».


Huylebroeck: «Чи можемо ми поміняти Яремчука на того, хто має хоч трохи швидкості?».


Chris Boeren:
«Яремчук, скільки я його захищав на початку… Але в нього нічого не виходить, це неможливо! Настав час йому зробити хоча б ОДНУ передачу... Яке лихо з цим гравцем зараз».


Serge Gillebert: «Яремчук – найбільший провал за останні десять років».

Huylebroeck: "Продайте Яремчука, поки це ще можливо!"


Яремчук перейшов у Брюгге влітку цього року з Бенфіки за 16 млн. євро. У складі бельгійського клубу він провів 17 матчів, у яких забив два голи і зробив стільки ж асистів.

Куди поділись фанати Яремука?
В Динамо його ж недооцінювали?