28 січня 2023 08:32

Мойсес Кайседо в соцмережах попросив "Брайтон" продати його

Еквадорський півзахисник "Брайтона" Мойсес Кайседо у своїх акаунтах в Instagram та Twitter, відкритим листом, попросив клуб продати його в поточне трансферне вікно! Заява була зроблена після того, як "Брайтон" відхилив пропозиції "Челсі" і "Арсеналу" про купівлю 21-річного хавбека за 55 та 60 мільйонів фунтів стерлінгів відповідно, повідомляє ВВС.


Контракт Кайседо з "Брайтоном" розрахований до 2025 року. Хавбек збірної Еквадору наразі зіграв 26 матчів в АПЛ і забив два голи, а також провів три поєдинки у складі своєї збірної на ЧС-2022, де відзначився одним забитим м'ячем. Також, за даними Squawka, Мойзес лідирує у своєму клубі за кількістю виграних єдиноборств, відборів і перехоплень.


"Вдячний "Брайтону" за те, що він дав мені шанс приїхати в Прем'єр-лігу, і відчуваю, що завжди робив усе можливе. Я завжди граю в футбол з посмішкою і від душі, і пишаюся тим, що зміг би принести "Брайтону" рекордну суму за трансфер, яка дасть їм змогу реінвестувати її та допомогти клубу продовжувати бути успішним. Я – молодший із десяти братів і сестер, які виросли в бідній родині в Санта-Домінго, але завжди мріяв стати найтитулованішим гравцем в історії Еквадору. Вболівальники прийняли мене, вони завжди будуть у моєму серці, тому сподіваюся, що вони зможуть зрозуміти, чому я хочу скористатися цією чудовою можливістю", – написав Кайседо у своїх акаунтах у соцмережах.


Втім, головний тренер "чайок" Роберто Де Дзербі заявив, що еквадорський хавбек розслаблений і зосереджений тільки на "Брайтоні":


"Я говорив із ним як батько, а не як тренер. Я сподіваюся, що Кайседо зможе залишитися з нами до кінця сезону – це найкраще рішення для Мойсеса та для нас", – резюмував Де Дзербі.


Наразі "Брайтон" посідає шосте місце в турнірній таблиці Прем'єр-Ліги, але "чайки" можуть і посунути "Тоттенгем" з п'ятого рядка. Логічно, що у клубу немає бажання розлучатися з корисним Кайседо, тим паче, влітку "Брайтон" на продажах Марка Кукурельї до "Челсі", Іва Біссума до "Тоттенгема" та Ніла Мопе до "Евертона" заробив 100 мільйонів фунтів стерлінгів та ще може отримати додаткові бонуси. А в поточне трансферне вікно бельгійський форвард "чайок" Леандро Троссард перейшов у лондонський "Арсенал" за 21 мільйон фунтів. До речі, тренер "канонірів" Мікель Артета після поразки від "Манчестер Сіті" в матчі четвертого раунду Кубку Англії відмовився обговорювати Кайседо та його ймовірний переїзд до Лондона.