27 січня 2023 23:58

Зінченко провально повернувся на "Етіхад": "МанСіті" вибив "Арсенал" із Кубка Англії, українцю дали жовту

Сьогодні, 27 січня, у поєдинку 1/16 фіналу Кубка Англії Манчестер Сіті на своєму стадіоні брав лондонський Арсенал. Зустріч завершилася мінімальною перемогою «міщан» із рахунком 1:0.


Український захисник Арсеналу Олександр Зінченко вперше після переходу з Манчестер Сіті до лондонського клубу повернувся на «Етіхад». Головний тренер «канонірів» Мікель Артета вирішив залишити українця у запасі проти своєї колишньої команди.

Арсенал активніше розпочав зустріч і вже на п'ятій хвилині мав момент, щоб відкрити рахунок, але після удару Томіясу голкіпер Манчестер Сіті Ортега ліквідував небезпеку. Через 15 хвилин Троссард пробив центром воріт зблизька, проте воротар зробив неймовірний сейв.

Господарі відповіли на 25-й хвилині небезпечним ударом Де Брюйне, але м'яч просвистів поряд зі штангою.

У другому таймі Манчестер Сіті більше володів ініціативою, що й втілилося у гол. Спочатку свій шанс упустив Де Брюйне, потім Альварес відправив м'яч у штангу, а ось на 64-й хвилині рахунок було відкрито. Гриліш виконав передачу до штрафного майданчика, а Аке пробив точно в нижній кут.

За кілька хвилин на полі з'явився Зінченко, а у компенсований час заробив жовту картку, проте не допоміг своїй команді уникнути поразки.

Таким чином, Манчестер Сіті вийшов до 1/8 фіналу Кубка Англії, а Арсенал залишив турнір.