27 січня 2023 17:42

З дублем Ярмоленка: "Аль-Айн" Реброва розтрощив "Аджман" і наблизився до зони топ-3

Сьогодні, 27 січня, у поєдинку 14 туру чемпіонату Об'єднаних Арабських Еміратів Аль-Айн на своєму стадіоні приймав Аджман. Зустріч завершилася упевненою перемогою команди Сергія Реброва з рахунком 5:1.


Аль-Айн активно розпочав поєдинок проти Аджмана. Вже на четвертій хвилині господарі відкрили рахунок завдяки влучному удару Лаби.


На 31-й хвилині відзначився український вінгер Андрій Ярмоленко, а за шість хвилин він оформив дубль. Зазначимо, що Ярмоленко вперше забив два м'ячі в одному матчі у складі Аль-Айну.

Наприкінці першого тайму капітан збірної України отримав жовту картку, а у перерві було замінено на Канеду.

На 48-й хвилині гості забили м'яч у ворота Аль-Айна, а за дев'ять хвилин могли скоротити рахунок до мінімуму, але не зуміли реалізувати пенальті. Після цього підопічні Сергія Реброва забили ще два м'ячі. Точними ударами відзначилися Мохаммед та Лаба, який оформив дубль.

Після цієї перемоги Аль-Айн піднявся на четверте місце у турнірній таблиці, набравши 25 очок. У наступному турі чемпіонату ОАЕ команда Реброва зіграє на виїзді проти Аль-Дафри. Поєдинок відбудеться 5 лютого та розпочнеться о 15:30 за київським часом.

Ярмоленко перейшов до Аль-Айну минулого літа на правах вільного агента з Вест Хема. Цього сезону 33-річний українець взяв участь у 17-ти матчах, у яких забив сім голів і зробив чотири результативні передачі.